No tak, tylko nie wiem czy można tu wstawiać swoje zdjęcia, no wiesz twarzy, mi się wydaję, że nie, no chyba że nie twarz Ci chodziPokaż jak wyglądasz to będzie można łatwiej ocenić co i jak Ci doradzić.
No tak, tylko nie wiem czy można tu wstawiać swoje zdjęcia, no wiesz twarzy, mi się wydaję, że nie, no chyba że nie twarz Ci chodziPokaż jak wyglądasz to będzie można łatwiej ocenić co i jak Ci doradzić.
Ustaw w profilówie siebie i zaraz będzie można Ci doradzić, bo tak to nie ma jak.No tak, tylko nie wiem czy można tu wstawiać swoje zdjęcia, no wiesz twarzy, mi się wydaję, że nie, no chyba że nie twarz Ci chodzichoć szczerze, właśnie szykuję się wstawienia zdjęcia mojego (tam gdzie trzeba)... no wiesz czego
![]()
No to teraz możecie się śmiać i wiadro pomyi na mnie wylewać na całego, dałem wam pożywkę.Ustaw w profilówie siebie i zaraz będzie można Ci doradzić, bo tak to nie ma jak.
Wygląd jak wygląd. Ale idź do fryzjera, żeby zrobił coś z fryzurą, a chociażby boki na 2mm, bo teraz wyglądasz jak z lat 50tychNo to teraz możecie się śmiać i wiadro pomyi na mnie wylewać na całego, dałem wam pożywkę.
Jeżeli to twoje zdjęcie to brak mi słów. Brawo za odwagę. Ja tam bym coś ładnego znalazłaNo to teraz możecie się śmiać i wiadro pomyi na mnie wylewać na całego, dałem wam pożywkę.
No nie wygląda źle. Tylko ten fryz trochę do poprawy.Jeżeli to twoje zdjęcie to brak mi słów. Brawo za odwagę. Ja tam bym coś ładnego znalazła![]()
Zgadzam się.Wygląd jak wygląd. Ale idź do fryzjera, żeby zrobił coś z fryzurą, a chociażby boki na 2mm, bo teraz wyglądasz jak z lat 50tych![]()
Ciuch mi się podoba, ale z doświadczenia: jaklę jeansową zmień na skórzaną, a buty na czarne wiązane trapery lub lakierkowe wyjściowe. Zegarek jakiś fajny (taki do 100-wy) i rzeczywiście włosy: do skrócenia a może i nawet też do przefarbowania.No to teraz możecie się śmiać i wiadro pomyi na mnie wylewać na całego, dałem wam pożywkę.
Nie masz serca? No, nie masz. xDDDJeżeli to twoje zdjęcie to brak mi słów. Brawo za odwagę. Ja tam bym coś ładnego znalazła![]()
Fryz do zmiany i ciuchy też do poprawki. Kurwa, znam się na tym!Fryzura do przewietrzenia, w sensie za gęsto włosów. Styl ubrania mi nie wadzi, no ale ja to dziwna jestemdobrze, że jestem stara, bo jeszcze bym się połaszczyła
![]()
Mi ubiór pasuje ("Stranger Things" 🩷)Fryz do zmiany i ciuchy też do poprawki. Kurwa, znam się na tym!![]()
Tak buty chujowe, nienawidzę czarnych butów.Znaczy się, to zdjęcie jakiś czas temu po fryzjerze zostało zrobione, teraz mam bardziej obcięte włosy, więc trochę lepiej wyglądam, chyba, boki są krótsze a góra troszkę dłuższa, ale twarz i stylówa ta sama a buty fakt, ale też ma sznurowane za kostkę z czerwonymi sznurówkami, wrzuciłem na szybkiego cokolwiek skoro takie zainteresowanie...
Buty tylko kurwa wiązane, bo rzepy są dla 14-latków. Skórzane buty wyjściowe jak znalazł!Tak buty chujowe, nienawidzę czarnych butów.
Wolę brązowe albo jakieś adidaski za kostkę.Buty tylko kurwa wiązane, bo rzepy są dla 14-latków. Skórzane buty wyjściowe jak znalazł!
Adidaski jak najbardziej ale koniecznie wiązane i tylko wiązane.Wolę brązowe albo jakieś adidaski za kostkę.
Zmiana fryzu, butów i jakli - to na początek.Jak chcecie to mogę dziś w nocy zrobić bardziej aktualne swoje zdjęcia, ale podkreślam w nocy![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Apel. | Seks | 35 | |
![]() |
APEL DO GOSCI ODWIEDZAJĄCYCH FORUM !!! | Seks | 4 | |
P | Ilu z panów ma tak że wali samemu a ilu trzepie partnerka?? | Seks | 3 | |
K | Atrakcyjność, pytanie do panów | Związki | 11 | |
M | Szukam dwóch panów do zabawy z moją kobietą (Warszawa) | Ogłoszenia | 11 |