• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Apel do Panów

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
A na datezone jest ich bardzo sporo akurat.
Zdrowo wyglądający brzuch to zdecydowanie za mało, aby zainteresować kobietę. Sylwetka ma dla kobiet drugorzędne znaczenie. Oczywiście otyli są odpychający, ale liczni osobnicy nawet ze sporą nadwagą i pokaźnym brzuchem mają w Polsce partnerki na poziomie 7/10 i wyższym.

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Zdrowo wyglądający brzuch zdecydowanie za mało, aby zainteresować kobietę. Sylwetka ma dla kobiet drugorzędne znaczenie. Oczywiście otyli są odpychający, ale liczni osobnicy nawet ze sporą nadwagą i pokaźnym brzuchem mają w Polsce partnerki na poziomie 7/10 i wyższym.
Zgoda;)

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Zdrowo wyglądający brzuch zdecydowanie za mało, aby zainteresować kobietę. Sylwetka ma dla kobiet drugorzędne znaczenie. Oczywiście otyli są odpychający, ale liczni osobnicy nawet ze sporą nadwagą i pokaźnym brzuchem mają w Polsce partnerki na poziomie 7/10 i wyższym.
Nie wiem co tu się wydarzyło, ale zgadzam się z Tobą, ponownie ;) Uciekam abyśmy nie zepsuli tej passy.

Mężczyzna

Don_Juan

Seks Praktykant
Krótkie pytanie tylko: dlaczego tak jest?

Mężczyzna

Don_Juan

Seks Praktykant
Jeżeli kogoś to interesuje to przepraszam za dzisiejszy dym na czat-boxie: Ciebie @Nieśmiała również. Nie jestem perfekcyjny i czasem popełniam małe błędy, a to był jeden z nich. Tyle. Pokój dla Was! 👌

Mężczyzna

Don_Juan

Seks Praktykant
Powtarzam ostatni raz, by do wszystkich dotarło.

Jeżeli kogoś to interesuje to przepraszam za dzisiejszy dym na czat-boxie: Ciebie @Nieśmiała również. Nie jestem perfekcyjny i czasem popełniam małe błędy, a to był jeden z nich. Tyle. Pokój dla Was! 👌