• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zwracam uwagę na męskie detale.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Dune style 😍😍😍
images

images

images

il_fullxfull.5998310024_qg29.jpg

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
No to mnie natchnęłaś kochana. Mam imprezę rozbiera... khm...... znaczy... przebieraną w kwietniu i zastanawiałem się w co się przeistoczyć. Ta pierwsza fotka będzie zatem natchnieniem, dzięki. W tym kierunku pójdę, zwłaszcza, że nie będę potrzebował wiele do ogarnięcia :)

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Pesel można oszukać urząd skarbowy juz ciężko 🤣😂
W tym sens, że chyba mnie to własnie PESEL oszukuje, bo budzę się rano, nic mnie nie boli - i wszystko - czyli ruchy motoryczne mięśni, praca umysłu, samoświadomośc, a nierzadko i tak zwany "poranny bejzbol" - sugeruje, że jestem wciąż żywy :)

Mężczyzna

Charyzmatyczny

Nowicjusz
W tym sens, że chyba mnie to własnie PESEL oszukuje, bo budzę się rano, nic mnie nie boli - i wszystko - czyli ruchy motoryczne mięśni, praca umysłu, samoświadomośc, a nierzadko i tak zwany "poranny bejzbol" - sugeruje, że jestem wciąż żywy :)
Jesteśmy tak żywi jak na to pozwala życie 😂a ból to tylko dodatek do dalszej motywacji, kiedyś każdy mój trenig bjj kończył się bólem i wtedy wiedziałem że trenig był udany 😂😂

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Ból psychiczny ,albo go zakopiesz albo Cię zniszczy wybór jest tylko jeden głowa ,fajnie że dałeś radę i tego się mocno trzymaj, życzę Ci tego co juz sam osiągnąłeś. 💪💪
Sześć lat temu na dobre dałem radę, teraz to już tylko mniej znaczne fluktuacje nastroju. Wiadomo, raz lepiej raz gorzej, ale ogólny trend jest niezmienny - in plus :)

Mężczyzna

Charyzmatyczny

Nowicjusz
Sześć lat temu na dobre dałem radę, teraz to już tylko mniej znaczne fluktuacje nastroju. Wiadomo, raz lepiej raz gorzej, ale ogólny trend jest niezmienny - in plus :)
Ja to określamy ,,nauka spadania,,tak sobie kiedyś to wytłumaczyłem i teraz tylko szybuje sobie tam gdzie mi jest dobrze, cieszę się że potrafisz z tym dać radę siła jest w Tobie 💪

Kobieta

Zalotka

Erotoman
Chciałbym przedstawić, na co zwracam uwagę u mężczyzny: tradycyjne golenie (mydło, pędzel, brzytwa), zapach wody po goleniu, mechaniczny zegarek na skórzanym pasku, rozpięta koszula, zadbane dłonie oraz czyste buty.Czy wy tez zwracacie na to uwagę?
Brzytwa nie, lubię zarost, a nie pupcię niemowlęcia. Ale cała reszta claro que si 👌

Mężczyzna

PrzemoHarp

Biegły Uwodziciel
Brzytwa nie, lubię zarost, a nie pupcię niemowlęcia. Ale cała reszta claro que si 👌
Jakiś konkretny zarost czy obojętnie?
Pytam z ciekawości, nie zaś osobiście :) Niedawno zabrnąłem na jakieś forum, gdzie praktycznie 7/8 kobiet zarzekało się, że nienawidzi zarostu u facetów i tak mnie to do dziś ciekawi.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Chciałbym przedstawić, na co zwracam uwagę u mężczyzny: tradycyjne golenie (mydło, pędzel, brzytwa), zapach wody po goleniu, mechaniczny zegarek na skórzanym pasku, rozpięta koszula, zadbane dłonie oraz czyste buty.Czy wy tez zwracacie na to uwagę?
Schludny wygląd to na pewno,zapach wody kolońskiej,zegarek wolę na bransolecie,golenie może być maszynką elektryczną...