Tacy faceci mega się wyróżniają na tle masowo ubranych w hi-tech sneakersy (często brudne), t-shirty z logo i spodnie dresowe albo złachane jeansy.
Wogóle to po 40-stce (nie mówiąc już o młodszych) każdy facet wygląda dobrze w ubraniach w stylu old money/vintage. Zobaczcie
Bardzo na tak! I ten czarny golf dalej też.
Czarne golfy ogólnie jakoś działają na mnie jak on je ubiera. Jeszcze karmelowy płaszcz do tego i już mi cieplej. Albo koszula z podwiniętymi rękawami, widoczne przedramiona, w tym jedno z dziarą, skórzany zegarek.
Niektóre połączenia kolorystyczne szczególnie mi podchodzą, połączenia czerni, karmelu, granatu, szarego, białego, jeszcze w lecie błękity. Do tego konkretne materiały jak zimą wełna, latem len.
Chociaż lubię elegancję, to pasuje mi też opcja z czarną, skórzaną kurtką, strój na motocykl nawet mi się spodobał, ale i jak jest ubrany w biały tshirt i ma na sobie szare, dresowe spodnie (najchętniej bez tshirtu, ale mowa o ubraniach, niech już odżałuję), to też jest hot.
U mężczyzn tak ogólnie zwracam uwagę na to czy są schludni, miłe dla oka jest gdy korzystają z zasady stosowania równocześnie max 3 kolorów i nie przesadzania z wzorami.
Wszystko rozchodzi się o to kto gdzie i jak się ubiera. Ale jest sporo prawdy w tym co napisała
@Nieśmiała, jak facet jest ciachem, to może nałożyć na siebie wszystko, byle schludne i obroni to swoją pewnością siebie i zawadiackim uśmiechem.