To mnie chyba PESEL oszukuje... 

Po dwudziestym roku życia przestałem podkreślać swój wiek i dzięki temu udało mi się uniknąć związanych z wiekiem traumąNiech zgadnę, minąłeś 30stkę? Bo tak @Techniczny95 wiecznie narzeka na wiek![]()
No to mnie natchnęłaś kochana. Mam imprezę rozbiera... khm...... znaczy... przebieraną w kwietniu i zastanawiałem się w co się przeistoczyć. Ta pierwsza fotka będzie zatem natchnieniem, dzięki. W tym kierunku pójdę, zwłaszcza, że nie będę potrzebował wiele do ogarnięciaDune style
![]()
![]()
Urbex buty a reszta na rockowo, ale jakbyś zmienil koszulę na czarną i dzinsy na szare/czarne.to nie urbex![]()
![]()
Pesel można oszukać urząd skarbowy juz ciężkoTo mnie chyba PESEL oszukuje...![]()
W tym sens, że chyba mnie to własnie PESEL oszukuje, bo budzę się rano, nic mnie nie boli - i wszystko - czyli ruchy motoryczne mięśni, praca umysłu, samoświadomośc, a nierzadko i tak zwany "poranny bejzbol" - sugeruje, że jestem wciąż żywyPesel można oszukać urząd skarbowy juz ciężko![]()
Jesteśmy tak żywi jak na to pozwala życieW tym sens, że chyba mnie to własnie PESEL oszukuje, bo budzę się rano, nic mnie nie boli - i wszystko - czyli ruchy motoryczne mięśni, praca umysłu, samoświadomośc, a nierzadko i tak zwany "poranny bejzbol" - sugeruje, że jestem wciąż żywy![]()
Ps Cieszymy się życiem jakie by nie było nikt za nas nie przeżyje życia,W tym sens, że chyba mnie to własnie PESEL oszukuje, bo budzę się rano, nic mnie nie boli - i wszystko - czyli ruchy motoryczne mięśni, praca umysłu, samoświadomośc, a nierzadko i tak zwany "poranny bejzbol" - sugeruje, że jestem wciąż żywy![]()
Ból psychiczny ,albo go zakopiesz albo Cię zniszczy wybór jest tylko jeden głowa ,fajnie że dałeś radę i tego się mocno trzymaj, życzę Ci tego co juz sam osiągnąłeś.Gorzej z bólem psychicznym. Ale z tym też jakoś ostatnio mam spokój, czuję się prawie jak zakochany![]()
![]()
![]()
![]()
Sześć lat temu na dobre dałem radę, teraz to już tylko mniej znaczne fluktuacje nastroju. Wiadomo, raz lepiej raz gorzej, ale ogólny trend jest niezmienny - in plusBól psychiczny ,albo go zakopiesz albo Cię zniszczy wybór jest tylko jeden głowa ,fajnie że dałeś radę i tego się mocno trzymaj, życzę Ci tego co juz sam osiągnąłeś.![]()
Ja to określamy ,,nauka spadania,,tak sobie kiedyś to wytłumaczyłem i teraz tylko szybuje sobie tam gdzie mi jest dobrze, cieszę się że potrafisz z tym dać radę siła jest w TobieSześć lat temu na dobre dałem radę, teraz to już tylko mniej znaczne fluktuacje nastroju. Wiadomo, raz lepiej raz gorzej, ale ogólny trend jest niezmienny - in plus![]()
Brzytwa nie, lubię zarost, a nie pupcię niemowlęcia. Ale cała reszta claro que siChciałbym przedstawić, na co zwracam uwagę u mężczyzny: tradycyjne golenie (mydło, pędzel, brzytwa), zapach wody po goleniu, mechaniczny zegarek na skórzanym pasku, rozpięta koszula, zadbane dłonie oraz czyste buty.Czy wy tez zwracacie na to uwagę?
Jakiś konkretny zarost czy obojętnie?Brzytwa nie, lubię zarost, a nie pupcię niemowlęcia. Ale cała reszta claro que si![]()
Schludny wygląd to na pewno,zapach wody kolońskiej,zegarek wolę na bransolecie,golenie może być maszynką elektryczną...Chciałbym przedstawić, na co zwracam uwagę u mężczyzny: tradycyjne golenie (mydło, pędzel, brzytwa), zapach wody po goleniu, mechaniczny zegarek na skórzanym pasku, rozpięta koszula, zadbane dłonie oraz czyste buty.Czy wy tez zwracacie na to uwagę?