• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zrobiłam loda za

C

col.Greg

Guest
Szczerze szukam w swojej pamięci i żadna z takich sytułacji nie przychodzi mi do głowy 🤔 najwyraźniej wychodzi na to, że przez tyle lat małżeństwa robiłam to dla przyjemności 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Jaka strata... tyle można było ugrać 😂 Chyba zmienię taktykę 😜
Ale to będzie granie bez przyjemnośći;)

Kobieta

PaniTrycholog

Seks Praktykant
Ale to będzie granie bez przyjemnośći;)
No i masz🙈 jak zawsze łapiesz za słówka i jestem zmuszona doprecyzować "przez tyle lat małżeństwa robiłam to głównie i wyłącznie dla przyjemności" a mogłam dodatkowo dla korzyści... 🤦‍♀️ taka strata... tyle rzeczy mam w domu do naprawienia... poza tym przecież dodatkowa korzyść chyba przyjemności nie wyklucza 😌

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
To było 15 lat temu, moja szukała i nie mogła znaleźć nigdzie w sieci pewnego filmu. W końcu powiedziała, że jak go znajdę, to od razu zrobi mi najlepszego loda w życiu. Nigdy w wcześniej nie byłem tak zmotywowany i zaangażowany w szukanie czegokolwiek, ale znalazłem. Lodzik jaki później otrzymałem, wart był tych godzin spędzonych na mozolnym przeszukiwaniu internetu.

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Sąsiadka zadzwoniła do drzwi:
- Czy możżże ma pan przyypatkkiem węężżyk do śściągnięcia wina? Jako akwarysta oczywiście miałem takowy i uprzejmie podałem.
- Jesszcze ttrzebba zzjąć gąssior z pwlaczza. Uprzejmie pomogłoem.
Chłop kobiecie na roboty do Niemiec pojechał, więc na obciągnięciu się nie skończyło.