• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrobiłam loda za

Mężczyzna

Arcykąsek

Cichy Podglądacz
byłam właśnie po rozstaniu z chłopakiem, a z markiem spędziliśmy bardzo miły wieczor spacerując rozmawiając pijąc wino i na koniec zapytalam sie czy mogę mu zrobić dobrze ustami
kurczę muszę się z jakaś dziewczyna umówić na spacer mam nadzieję że nie tylko ty się tak potrafisz odwdzięczyć

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Temat postu brzmi:
"Zrobiłam loda za"., a nie zrobiła mi... .

Temat więc dotyczy kobiet i to jest miejsce przeznaczone dla NAS. Naszych wypowiedzi.

Taaa .... a założyciel tematu sam złamał jego tytuł pisząc jak to jemu ....
Robienie loda za coś czymś się różni od zrobienia loda za pieniądze? No ale co kto lubi :)

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
Za to że mnie później zaspokoił.
Czyli można komuś robić przyjemność nie dlatego, że się chce mu zrobić przyjemność tylko za "wykonanie zadania". W sumie ok, w dzisiejszych czasach mawiają, że "nie ma nic za darmo". Ale nie, ja się na to nie godzę :)

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Usłyszane i widziane w parku( kobieta bezdomna oraz mężczyzna bezdomny) : Zbyszek ! Daj mi łyk piwa bo mnie telepie,nic dzisiaj jeszcze nie wypiłam. Jak zrobisz mi loda to dam ci te piwo. To wymianie kilku zdań. Zaczęła mu robić loda na ławce w parku.