• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

Cohen

Nowicjusz
Jak chciałbyś jej pomóc?
Ona chciała żebym trzymał ja za rękę jak jest posuwana albo wytarł ślinę z brody jak jest rżnięta w usta. Chciala zebym jej majteczki czyste przyniósł, paczkę prezerwatyw, albo cos do picia. Rozne ma fantazje jak mógłbym jej pomoc w trakcie seksu z kochankiem. ;)

Tu na forum przeczytałem i żonie się spodobało jakbym jej trzymał nogi w gorze w czasie jak przyjaciel ją posuwa.

Kobieta

Agness

Podrywacz
Ona chciała żebym trzymał ja za rękę jak jest posuwana albo wytarł ślinę z brody jak jest rżnięta w usta. Chciala zebym jej majteczki czyste przyniósł, paczkę prezerwatyw, albo cos do picia. Rozne ma fantazje jak mógłbym jej pomoc w trakcie seksu z kochankiem. ;)

Tu na forum przeczytałem i żonie się spodobało jakbym jej trzymał nogi w gorze w czasie jak przyjaciel ją posuwa.
To może jeszcze jej popraw poduszki, albo nasmarować dziurki lubrykantem? :D

Ja podpowiem żebyś pomógł jej się przygotować na spotkanie - ubrać, umyć, przynieść pończoszki, albo komentować jak cudownie wygląda w trakcie. :p

Mężczyzna

SubtelnyKR

Cichy Podglądacz

Bardzo fajne, szczególnie to z trzymaniem za stopy...
Mnie kiedyś namawiała Pani na długim nocnym czacie, żeby lizać jej łechtaczkę kiedy będzie się na jeźdźca kochać z mężem (oczywiście tyłem do męża)... Wtedy mnie to trochę zdumiało, ale po jakimś czasie myśl wracała uporczywie i dojrzałem 🤫
Ale czat był jednorazowy, dzieliło nas 500 km, no i nie wymieniliśmy się namiarami ☺️