• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

Cohen

Nowicjusz
Pięknie to musiało wyglądać, chętnie bym ją poznała, bo mam wrażenie, że byśmy się dogadały świetnie. :D

Planujecie to powtórzyć?

Jakie są te jej pomysły na finały?
Tak, planujemy to powtórzyć w różnych wariantach, np. Ja bardziej bierny albo tylko "pomagający jej".

Np. Żebyśmy potem zlizali z niej swoją spermę. Albo spuszczali sie na jej tyleczek we dwóch.

Mężczyzna

Cohen

Nowicjusz
Jak chciałbyś jej pomóc?
Ona chciała żebym trzymał ja za rękę jak jest posuwana albo wytarł ślinę z brody jak jest rżnięta w usta. Chciala zebym jej majteczki czyste przyniósł, paczkę prezerwatyw, albo cos do picia. Rozne ma fantazje jak mógłbym jej pomoc w trakcie seksu z kochankiem. ;)

Tu na forum przeczytałem i żonie się spodobało jakbym jej trzymał nogi w gorze w czasie jak przyjaciel ją posuwa.

Kobieta

Agness

Podrywacz
Ona chciała żebym trzymał ja za rękę jak jest posuwana albo wytarł ślinę z brody jak jest rżnięta w usta. Chciala zebym jej majteczki czyste przyniósł, paczkę prezerwatyw, albo cos do picia. Rozne ma fantazje jak mógłbym jej pomoc w trakcie seksu z kochankiem. ;)

Tu na forum przeczytałem i żonie się spodobało jakbym jej trzymał nogi w gorze w czasie jak przyjaciel ją posuwa.
To może jeszcze jej popraw poduszki, albo nasmarować dziurki lubrykantem? :D

Ja podpowiem żebyś pomógł jej się przygotować na spotkanie - ubrać, umyć, przynieść pończoszki, albo komentować jak cudownie wygląda w trakcie. :p