• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

Radix

Cichy Podglądacz
Femdom- od początków, 8 lat temu, gdzie zaczynałem, delikatny, przez pogłębianie wrażeń, odkrywanie swoich granic, do teraz, gdzie ciągle udaje mi się znaleźć coś czego niegdyś nie próbowałem i szukam dalej wrażeń.

Mężczyzna

insomniapoz

Cichy Podglądacz
Jak z moją się bawiliśmy w jej myszce wibratorem a później zgodziłem się na to aby go wysmarowała żelem i jak chce to może mi spróbować włożyć udało jej się powoli ustawiła swoją ulubioną wibracje i mnie dosiadła uczucie nieziemskie tak jak wibrator na Max w jej cipce i lizanie jej a pierwsza fantazja było poproszenie jej aby zrobiła mi do końca a później bez połykania się ze mną calowala

Mężczyzna

weekend777

Cichy Podglądacz
Hej wszystkim.

Udało się zrealizować: (Wszystko z jedną partnerką):
Sex analny,
Facefucking
Sex w miejscu publicznym.
W samochodzie ale to standard wiele razy w różnych miejscach.
Sex w lesie podczas spaceru.
Sex z różnymi zabawkami na sex huśtawce, wiązanie , BDSM.
Anal w moją stronę podczas robienia loda.
Trójkąt 2m+1k (dwa razy) z znajomym także było wesoło, ale niestety za krótko. Do tego też szukamy w sumie kogoś, bo znajomy już nie chce (za ostro dla niego i chyba poczuł że nie nadąża).

W sumie to w planie obecnie jest tylko trójkąt 2m+1k...

Myślimy momentami też o 2k+1m ale ja nie wiem czy chce gdyż to mega wysiłek porządnie dogodzić dwóm kobietom, a lubię "stanąć na wysokości zadania" no i chyba bardziej kręci mnie dwóch, trzech facetów na jedną kobietę. Nie wiem dlaczego może dlatego że jestem chyba trochę bi.

Była też opcja 2m+2k ale większość chce głownie typowej wymiany a to nas nie cieszy bo sami sobie potrafimy sprawić więcej przyjemności wiedząc co lubimy, no chyba że tylko dla przygody.

Mężczyzna

weekend777

Cichy Podglądacz
To pomyślcie nad Bi-swingiem w konfikuracji KMKM.
Tego nie zapomnicie ;)
Żona jest bi i ja w sumie chyba też (do końca sam nie wiem haha).
Tylko tak realnie znaleźć parę np z kobietą bi graniczy z cudem nie mówiąc już o parze bi.

Z naszych obserwacji wynika, że większość par które chcą w ogóle wziąć udział w zabawie 2k+2m jest znudzona sobą, ratują związek wymianą. Nie zawsze ale bardzo często.
A nas typowa wymiana nie kręci, może to być "dodatek" ale nie cel spotkania.

Raz nam udało się znaleźć faceta bi do naszej pary ale bardziej chciał się skupić na mnie niż na żonie ;) więc odpuściliśmy.
Ja w sumie mógłbym coś spróbować z zabaw bi ale nie chce iść na całość od razu, wolałbym zająć się żoną we dwóch a nasze zabawy jak już to traktować jako dodatek.
Jednak przyznam, że łatwiej dogadać się z osobami bi niż z facetami hetero bo wielu jest bajkopisarzy.

Dodatkowo mamy niedosyt po trójkącie 2m1k gdyż znajomemu zabrakło mocy na podwójną penetrację dłużej niż chwilę, także była to głownie akcja jednemu ona robi loda a drugi ją penetruje i później zmiana.

Jednak wtedy gonił nas też czas, także jeśli ktoś się kiedyś znajdzie to zaczniemy dużo spokojniej.
Powiem Ci że w tych zabawach problem jest taki, że jeśli jest to znajomy i robi się to pierwszy raz to są takie podchody. (On nie wierzył że serio tego chcemy haha).
Czasami lepiej jak jest to obca osoba z którą spotykamy się tylko w tym celu bo przynajmniej można wszystko dogadać przed a nie iść tylko na spontan.
Chociaż ze znajomym było fajnie bo można było pożartować i był super luz, najlepsze to że normalnie dalej jesteśmy dobrymi znajomymi i nic to nie zmieniło chociaż żona poczuła się lekko odrzucona, że nie chciał już później na spokojnie, ale tak jak pisałem my mamy większą wprawę i było za intensywnie dla niego.

Kobieta

Lady Agatha

Nowicjusz
Żona jest bi i ja w sumie chyba też (do końca sam nie wiem haha).
Tylko tak realnie znaleźć parę np z kobietą bi graniczy z cudem nie mówiąc już o parze bi.
My się za baedzo nie znaliśmy. cała zabawę poprzedzilismy drinkami i filmamin z takich zabaw.
+ duzo róznych możliwości
- czesto faceci muszą zmieniać gumki, jak chcą zmieniać dziurki

Mężczyzna

weekend777

Cichy Podglądacz
My się za baedzo nie znaliśmy. cała zabawę poprzedzilismy drinkami i filmamin z takich zabaw.
+ duzo róznych możliwości
- czesto faceci muszą zmieniać gumki, jak chcą zmieniać dziurki
Masz rację.
U nas z tym znajomym było tak że poszło jakoś bez gumki. Ale znamy się z hm... 20 lat albo i więcej.

Oczywiście z obcym taki ciąg zdarzeń by nie przeszedł i ta osoba musiałaby stosować gumkę.
Może się skusimy na szukanie kogoś bi jeśli piszesz że to fajna zabawa.

Mężczyzna

Martin88865

Cichy Podglądacz
Zrealizowane

* Uczestnictwo w imprezie tematycznej gdzie brałem udział w gangbangach
*Seks z Milfa
*Seks z kuzynka
*Mocna dominacja partnerki w klimacie bdsm
*Zabawa w gwalt - znajoma sama wyszła z ta propozycja
*Otwarty związek
*Anal z Panią 150 wzrostu
*Seks z Panią poznana na Blabla