• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Biegły Uwodziciel
Na weselu u kolegi chciałem żeby żona weszła pod stół i zrobiła mi loda.Rozmawialiśmy o tym przed imprezą i się zgodziła.Wszyscy goście mieli przydzielone miejsca tak jak my i żona wiedziała gdzie będę siedział.Poszliśmy trochę potańczyć i wróciliśmy do stołu .Zona odeszła na chwilę porozmawiać z koleżanką.Ponieważ nie było jej dość długo poszedłem jej poszukać.Nie znalazłem jej więc wróciłem na salę.Na moim miejscu siedział kolega i z kimś rozmawiał.Postanowilem mu nie przeszkadzać ,on zaś tak jak siedział do tej pory normalnie,zaczął się dziwnie zachowywać.Wygiął się do tyłu na krześle,potem do przodu, rozglądał się jakoś dziwnie na boki a w pewnym momencie znieruchomiał i opadł bez ruchu.Podszedłem do niego i poprosiłem żeby mnie wpuścił na moje miejsce.Wstał bez problemu i wtedy zobaczyłem że ma rozpięty rozporek.Już mialem mu zwrócić na to uwagę gdy podeszła do nas moja żona.Usłyszałem od niej : i jak tam kochanie dobrze było.Zaskoczyła mnie i wtedy zrozumiałem c się stało.Spojrzałem na nię i odparlem :no o to to już spytaj mojego kolegi.Mówiąc to wskazałem głową na jego rozpięty rozporek i mokrą plamkę obok niego.Mina żony i kolegi -bezcenne
Sorki stary, nie wiedziałem że to twoja żona...

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Na weselu u kolegi chciałem żeby żona weszła pod stół i zrobiła mi loda.Rozmawialiśmy o tym przed imprezą i się zgodziła.Wszyscy goście mieli przydzielone miejsca tak jak my i żona wiedziała gdzie będę siedział.Poszliśmy trochę potańczyć i wróciliśmy do stołu .Zona odeszła na chwilę porozmawiać z koleżanką.Ponieważ nie było jej dość długo poszedłem jej poszukać.Nie znalazłem jej więc wróciłem na salę.Na moim miejscu siedział kolega i z kimś rozmawiał.Postanowilem mu nie przeszkadzać ,on zaś tak jak siedział do tej pory normalnie,zaczął się dziwnie zachowywać.Wygiął się do tyłu na krześle,potem do przodu, rozglądał się jakoś dziwnie na boki a w pewnym momencie znieruchomiał i opadł bez ruchu.Podszedłem do niego i poprosiłem żeby mnie wpuścił na moje miejsce.Wstał bez problemu i wtedy zobaczyłem że ma rozpięty rozporek.Już mialem mu zwrócić na to uwagę gdy podeszła do nas moja żona.Usłyszałem od niej : i jak tam kochanie dobrze było.Zaskoczyła mnie i wtedy zrozumiałem c się stało.Spojrzałem na nię i odparlem :no o to to już spytaj mojego kolegi.Mówiąc to wskazałem głową na jego rozpięty rozporek i mokrą plamkę obok niego.Mina żony i kolegi -bezcenne
Czekałem kiedy smok 🐲 wyskoczy spod stołu, a to była tylko Twoja żona???

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Chyba z wszystkich historii, które się nie wydarzyły, ta nie wydarzyła się najbardziej 😂

Mężczyzna

Franzol

Nowicjusz
Co chcesz jeszcze zrealizować?😋

Mialem podobnie, choć nie do końca. Wracając nocą z pracy ubrałem się bez majtek. Przy wjeździe do lasu wyrzucam przez okno majtki, parkuję w głębi lasu. Rozbieram się i wychodzę w stronę drogi po wyrzuconą bieliznę. Raz z drugiej strony jechał jakiś rowerzysta ale zdążyłem się schować za drzewami. Raz auto jechało droga gdy jeszcze wychodziłem z lasu.. Emocje niesamowite.
Też mialem podobnie, z tą różnicą że wracając nocą z roboty, zdejmowałem spodnie i majtki i jechałem goły od pasa w dół. Jadąc obracałem mojego wacka aż do finału. Po spuszczeniu się stawałem na poboczu drogi i zakładałem majtki i spodnie. Raz jak się ubierałem z przeciwka nadjechał samochód, nie wiem czy widział co robię, bo nie wykazał zainteresowania. Tak mnie to podkręciło, że znowu zdjąłem spodnie i majtki i tym razem spuściłem się na drogę stojąc w blasku reflektorów, nikt jednak nie nadjechał. Do dziś jak o tym wspominam to mi się podnosi.

Mężczyzna

Yerba

Cichy Podglądacz
Femdom bez hamulców, feminizacja i damskie ciuszki, smycz i obroża, kajdanki, klapsy, wulgaryzmy, lizanie stóp i całego ciała, ssanie sutków, minetka i rimming w najbardziej wyuzdanych pozycjach, penetracja mego tyłka straponem i dildem. Kompletny odlot, za każdym kolejnym razem :).