• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Kobieta

martimar

Cichy Podglądacz
a więc.. póki co.. ;)

3kąt 1m +2k z moją ex i koleżanką z którĄ się spotykałem .. przypadkowe spotkanie w jednym z klubów, moja była jest Bi seksualna.. wspólna zabawa , trochę %% skutkowało przeniesieniem się do mnie na kwadrat.. fantastyczne przeżycie

sex na plaży, wydmach

lodzik w koszu plażowym

sex na blacie kuchennym podczas robienia( pierogów )
Tak Cie naszło na te pierogi, że innego pierożka musiałeś skosztować 🥰

Kobieta

martimar

Cichy Podglądacz
Jeszcze mi się przypomniało:
- gwałt (miał być kontrolowany, ale okazał się jednak niekontrolowany)
- nagrywanie jak robię loda partnerowi i później seksu
- to nie była fantazja, ale uwaga 😆 seks w komórce lokatorskiej jak mieliśmy gości, a miałam dni płodne i trzeba było zalać cipkę

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
- w przebieralni w sklepie sportowym, podjarały nas przymierzane sneakersy, ja do tego mierzyłam leginsy więc miał twardo już na dzień dobry, myślałam że je ściągę do numerka ale zrobił dość sprawnie dziurę w wiadomym miejscu i tak mnie tam brał, był hałas i dużo ludzi więc dało się dobrze zamaskować haha po wszystkim oddaliśmy buciki a leginsy na wieszak i szybkie wyjście 😅 oby je wyrzucili bo oprócz dziury były cały mokre na tyłku :) drogie panie jak kupujecie leginsy to patrzcie czy nie mają dziury haha

Obie akcje z tym samym chłopakiem 😁

Ale że zniszczenie odzieży w sklepie to jakiś powód do chwalenia się? :unsure:. Nie uważasz, że zwykła przyzwoitość nakazywałaby je kupić, skoro się świadomie zniszczyło?

Mężczyzna

ampero13

Cichy Podglądacz
Wkładanie dildo do cipki liżąc jednocześnie dupeczkę, podduszanie i dawanie mocnych klapsów w cycki. Robienie lodzika podczas jazdy samochodem. Okładanie jej moim kutasem po twarzy. Spust na twarz. Fuck face.
a do takich nie zrealizowanych a które chciałbym zrealizować to bzykanie się z moją żoną przy kimś ze znajomych.

Mężczyzna

Mkawa

Seks Praktykant
Dominacja kobiety i zalewanie do „upadłego” . Była mnie tak dosiadła kiedyś i doszedłem w niej 4 razy, penis odpadał XD ale warto było :3 na jeźdźca jakoś mogłem więcej razy bez wyciągania niż w innych pozycjach, a jeszcze jak była odwrócona :3

Mężczyzna

sensual_legs

Podrywacz
Jedna z fajniejszych byl zakup w angli bodystockings - cienka czarna lycra. Strasznie sexi. Ponczoche nylonowa naciagnela mi na kutasa i dlugo go meczyla. Zlalem sie w nylon i wylizala nie zdejmujac. Zabralem sie za nia. Bodystockings nie mialo zadnej dziurki i czarnym nylonowym fiutem wbilem w nia razem z jej kostiumikiem. Skonczylem poteznie w srodku, ale nie zrobilo sie nawet oczko. Odpoczelismy, ona wstala i z tym mokrym sliskim kroczem usiadla mi na twarzy. Wariowalem. Chwycilem jej cieliste rajstopy z fotela, ubralem i naciagnalem na pałe. Walila mi przez rajstopy i wyszla ze mna na balkon. Oparla sie i kazala mi ocierac sie w kroczu bez penetracji. Przy koncu kutas miedzy lycrowymi cyckami dochodzil na twarz. Zlizala to a ja padlem na fotel. Na chwile wyszla i wrocila siadajac naprzeciw. Okryta lucra sliska cipka pulsowala a ona wziela obcas i zaczela sobie wpychac. Powiedziala ze musimy zrobic zakupy, ale nie bedziemy sie przebierac. Ubrala sukienke, ja spodnie i koszulke. Kutas sterczal mi w spodniach. W sklepie usiadla i rozchylila nogi. Mokry sliski material czekal w przebieralni zaczynam ja posuwac i slysze „do pupy..” dlugo nie czekala bo nie zdazylem i ze srodka jej cieklo po udach. Wyszlismy. Slady wycieku byly widoczne. Bosko. Nastepnego dnia rano wstalem, ona spala wiec zabralem te rajstopy ktore mialem i pognalem do lazienki w mich zwalic. Z postawionym masztem wrocilem do sypialni i podsunalem jej pod twarz. Otworzyla oczy, potarla go przez rajstopke i wskazala ze do szpilki. Kleczac walilem az but byl brudny. Popatrzyla i stwierdzila: chyba fajnie sie w nich wali, co ? Trudno sie nie zgodzic. Szalencze dwa dni :)

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
Jedna z fajniejszych byl zakup w angli bodystockings - cienka czarna lycra. Strasznie sexi. Ponczoche nylonowa naciagnela mi na kutasa i dlugo go meczyla. Zlalem sie w nylon i wylizala nie zdejmujac. Zabralem sie za nia. Bodystockings nie mialo zadnej dziurki i czarnym nylonowym fiutem wbilem w nia razem z jej kostiumikiem. Skonczylem poteznie w srodku, ale nie zrobilo sie nawet oczko. Odpoczelismy, ona wstala i z tym mokrym sliskim kroczem usiadla mi na twarzy. Wariowalem. Chwycilem jej cieliste rajstopy z fotela, ubralem i naciagnalem na pałe. Walila mi przez rajstopy i wyszla ze mna na balkon. Oparla sie i kazala mi ocierac sie w kroczu bez penetracji. Przy koncu kutas miedzy lycrowymi cyckami dochodzil na twarz. Zlizala to a ja padlem na fotel. Na chwile wyszla i wrocila siadajac naprzeciw. Okryta lucra sliska cipka pulsowala a ona wziela obcas i zaczela sobie wpychac. Powiedziala ze musimy zrobic zakupy, ale nie bedziemy sie przebierac. Ubrala sukienke, ja spodnie i koszulke. Kutas sterczal mi w spodniach. W sklepie usiadla i rozchylila nogi. Mokry sliski material czekal w przebieralni zaczynam ja posuwac i slysze „do pupy..” dlugo nie czekala bo nie zdazylem i ze srodka jej cieklo po udach. Wyszlismy. Slady wycieku byly widoczne. Bosko. Nastepnego dnia rano wstalem, ona spala wiec zabralem te rajstopy ktore mialem i pognalem do lazienki w mich zwalic. Z postawionym masztem wrocilem do sypialni i podsunalem jej pod twarz. Otworzyla oczy, potarla go przez rajstopke i wskazala ze do szpilki. Kleczac walilem az but byl brudny. Popatrzyla i stwierdzila: chyba fajnie sie w nich wali, co ? Trudno sie nie zgodzic. Szalencze dwa dni :)
Super historia!

Mężczyzna

sensual_legs

Podrywacz
Nie bylismy dlugo razem, ale bylo milo. Czesto ja prowokowalem i wyciagalem z komody i naciagalem. Czesto nie reagowala, tylko zerkala gdy dochodzilem. Ale jak byl dobry moment i nabierala ochoty to bylo ciekawie.

Mężczyzna

Lawliet

Cichy Podglądacz
Moje zrealizowane fantazje to:
-Zalanie ust nowo poznanej dziewczynie
-seks w publicznej toalecie
-obciągnięcie facetowi z połykiem
-zrobienie loda w samochodzie w lesie
-seks z Azjatką

• Love
Reactions: tpo
Mężczyzna