Piepszylem od tyłu żonę przy oknie tarasowym na 12 piętrze a na dole chodzili ludzie, nic w tym nie byłoby dziwnego gdyby nie był to wieczór a my mieliśmy zapalone światła żeby było nas widać
W saunie fajne doznanie, w szczególności ogólnodostępnej i te napięcie że ktoś w każdej chwili może wejść.- penetracja w przebieralni
- seks w parku pod drzewem
- lodzik w aucie
- seks w saunie
Moja chyba jedyna nie spełniona fantazja na siłowni to zrobić.Miałam dwie takie akcje, najtrudniej to znaleźć chłopaka który się w ostatniej chwili nie wycofa (tak to wszyscy chętni a jak przyjdzie co do czego to już nie bardzo) i da radę odwalić szybki numerek na luzie
- na siłowni akademickiej (mega sprawa, często prawie nikt tam nie przychodził + można było zamknąć drzwi od środka, także warunki do wspólnych „ćwiczeń” przednie, jedyne co to nie dało się zasłonić okien a na przeciwko były okna z akademika ) jak już poszliśmy to się kapnęliśmy że gumka została na podłodze, szybki powrót a jej już nie było, ciekawe co sobie ktoś pomyślał….
- w przebieralni w sklepie sportowym, podjarały nas przymierzane sneakersy, ja do tego mierzyłam leginsy więc miał twardo już na dzień dobry, myślałam że je ściągę do numerka ale zrobił dość sprawnie dziurę w wiadomym miejscu i tak mnie tam brał, był hałas i dużo ludzi więc dało się dobrze zamaskować haha po wszystkim oddaliśmy buciki a leginsy na wieszak i szybkie wyjście oby je wyrzucili bo oprócz dziury były cały mokre na tyłku drogie panie jak kupujecie leginsy to patrzcie czy nie mają dziury haha
Obie akcje z tym samym chłopakiem
O to, w sumie przypomniałaś mi jeszcze o paru, które wyleciały mi z głowy wcześniej:Miałam dwie takie akcje, najtrudniej to znaleźć chłopaka który się w ostatniej chwili nie wycofa (tak to wszyscy chętni a jak przyjdzie co do czego to już nie bardzo) i da radę odwalić szybki numerek na luzie
- na siłowni akademickiej (mega sprawa, często prawie nikt tam nie przychodził + można było zamknąć drzwi od środka, także warunki do wspólnych „ćwiczeń” przednie, jedyne co to nie dało się zasłonić okien a na przeciwko były okna z akademika ) jak już poszliśmy to się kapnęliśmy że gumka została na podłodze, szybki powrót a jej już nie było, ciekawe co sobie ktoś pomyślał….
- w przebieralni w sklepie sportowym, podjarały nas przymierzane sneakersy, ja do tego mierzyłam leginsy więc miał twardo już na dzień dobry, myślałam że je ściągę do numerka ale zrobił dość sprawnie dziurę w wiadomym miejscu i tak mnie tam brał, był hałas i dużo ludzi więc dało się dobrze zamaskować haha po wszystkim oddaliśmy buciki a leginsy na wieszak i szybkie wyjście oby je wyrzucili bo oprócz dziury były cały mokre na tyłku drogie panie jak kupujecie leginsy to patrzcie czy nie mają dziury haha
Obie akcje z tym samym chłopakiem
Ta mata brzmi nieźle, jak ja to robiłam na macie do ćwiczeń to było zajebiście, lepsza ekspozycja i penetracja, można było takie przysiady nawalać że szokO to, w sumie przypomniałaś mi jeszcze o paru, które wyleciały mi z głowy wcześniej:
- seks w toalecie na uczelni
- rozdziewiczenie koleżanki na siłowni
- seks na macie na sali gdzie trenowałem sztuki walki
Piach, wszędzie piach - nie polecam. No chyba że plaża kamienista.sex na plaży, wydmach
Mów do mnie tak jeszczeTa mata brzmi nieźle, jak ja to robiłam na macie do ćwiczeń to było zajebiście, lepsza ekspozycja i penetracja, można było takie przysiady nawalać że szok
Może jestem ignorantem, ale z jakiego powodu akurat mata do ćwiczeń robi dużą robotę? W czym jej zalety?Ta mata brzmi nieźle, jak ja to robiłam na macie do ćwiczeń to było zajebiście, lepsza ekspozycja i penetracja, można było takie przysiady nawalać że szok
Jest dostatecznie twarda, aby się dobrze ułożyć i na tyle miękka że jest wygodnieMoże jestem ignorantem, ale z jakiego powodu akurat mata do ćwiczeń robi dużą robotę? W czym jej zalety?
A jakie przysiady masz w głowie?Jest dostatecznie twarda, aby się dobrze ułożyć i na tyle miękka że jest wygodnie
Lepiej się robi przysiady na twardym podłożu niż na miękkim ^^
Albo na kocuPiach, wszędzie piach - nie polecam. No chyba że plaża kamienista.
Kiedyś naszło nas na podłogę, chujnia okropna xDAlbo na kocu
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
B | Telegram fantazje i wymiany | Seks fotki i filmy | 27 | |
R | Fantazje i wymiana fotkami i filmami telegram | Seks fotki i filmy | 2 | |
Speedowe fantazje ... | Masturbacja | 17 | ||
S | Fantazje o żonach. Jakie macie | Fantazje erotyczne | 39 | |
F | Fantazje o uległości wobec młodziutkich domin | Fetysze i perwersje | 3 |