• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

turbil

Seks Praktykant
Ja to sądziłam, że fantazjowanie o czynnościach seksualnych partnera z inną osobą, to jakieś kuriozum, a okazuje się - ku mojemu zaskoczeniu, że wielu z Was ma to samo. No więc - tak, ja też. Doszło także do delikatnej realizacji owej fantazji, którą sama zainicjowałam. Nie żałuję. Czy to powtórzę? Prawdopodobnie tak.
opowiesz w szczegółach?

Kobieta

Kirke

Cichy Podglądacz
opowiesz w szczegółach?
Nie wiem jak szczegółowe szczegóły Cię interesują ;) ale w wielkim skrócie - chciałam zobaczyć minę i reakcję mojego chłopaka, kiedy podczas przyjęcia przy stole, siedząca obok niego nasza wspólna koleżanka, zanurkuje ręką pod stół i trochę tam popracuje dłonią pomiędzy jego nogami ;) W tym celu "umówiłam" koleżankę na taki eksperyment, coś jak leciutki cuckold. Wszystko się udało, a efekt mnie zaskoczył i podniecił.

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Nie wiem jak szczegółowe szczegóły Cię interesują ;) ale w wielkim skrócie - chciałam zobaczyć minę i reakcję mojego chłopaka, kiedy podczas przyjęcia przy stole, siedząca obok niego nasza wspólna koleżanka, zanurkuje ręką pod stół i trochę tam popracuje dłonią pomiędzy jego nogami ;) W tym celu "umówiłam" koleżankę na taki eksperyment, coś jak leciutki cuckold. Wszystko się udało, a efekt mnie zaskoczył i podniecił.
Szalona fantazja 😅

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Może zaskocz jeszcze inaczej swojego chłopaka. Bądź bez majtek pod spódnicą w jakimś miejscu. Spowoduj żeby musiał nachylić się do ciebie i pokaż mu cipkę.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Chciałbym, żeby moja żona zrobiła taki eksperyment. Powiem więcej, już samo to, żeby żona zanurkowała ręką pod stół podjarało by mnie niesamowicie 🔥

Mężczyzna

turbil

Seks Praktykant
ciekawy pomysł, jak się wtedy czuliście: Ty i Twój chłopak?

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Ja w przyszłości z partnerem chciałabym spełnić taką fantazje seksualną że ubiore sie seksownie, czarna mini, rajteczki, smoke eye i szmineczka. Pojdziemy do restauracji a pod majtkami będę miała mały wibrator którym można sterować. I którego nie słychać. I on tym będzie sterował a ja będę musiała się powstrzymywać :p

Mężczyzna

studd27

Cichy Podglądacz
Ja w przyszłości z partnerem chciałabym spełnić taką fantazje seksualną że ubiore sie seksownie, czarna mini, rajteczki, smoke eye i szmineczka. Pojdziemy do restauracji a pod majtkami będę miała mały wibrator którym można sterować. I którego nie słychać. I on tym będzie sterował a ja będę musiała się powstrzymywać :p
jakbym czytał o randce z dziewczyną ze studiów, którą zaprosiłem do restauracji, tylko nie było wibratora, ale ręcę...

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Super fantazja. Jeszcze jakie masz?

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Ja już sobie wyobrażam co by się działo później, po tym wyjściu 🔥I chciałbym zobaczyć Twoje majtki po powrocie 😋

Mężczyzna

Al3xx

Nowicjusz
Zrealizowana dzisiaj- jadąc między wsiami (wracając z pracy) zatrzymałem się na zatoczce autobusowej, zdjąłem spodnie skarpetki i majtki i tak prowadziłem samochód, oczywiście dbając o bezpieczeństwo jazdy (przepisowa jazda, pasy zapięte :D ). Z naprzeciwka samochód mignął światłami więc włączyłem janosika i okazało się że policja stoi w pewnej wsi w której lubi stać, także trzeba było lekko naciągnąć spodnie (ale nie do końca, bo aż tak w trakcie jazdy już się nie dało xd ) potem wjazd na drogę ekspresową i też przez całą drogę jechałem bez spodni, z gołym penisem którym się zabawiałem ;)

Po zjechaniu z ekspresówki, wjeżdżając do miasta, zjechałem jeszcze na taką boczną ulicę w lasku przy drodze. Odjechałem tak z 200 metrów od drogi głównej, droga między drzewami, a od drogi głównej zasłonięta jednym pasem drzew.
Zgasiłem silnik, otworzyłem drzwi, chwilę posłuchałem czy z oddali nie słychać żadnych pieszych/biegaczy itp (w końcu ta droga dokądś musiała prowadzić, było ograniczenie do 10km/h). Ustawiłem statyw z telefonem (wziąłem z domu statyw bo od rana planowałem takie coś :D ) ustawiłem na samochodzie i nagrałem jak rozebrałem się do naga, wrzuciłem szybko ciuchy do samochodu i pobiegałem chwilę nago w lesie na drodze publicznej :D
Wróciłem do samochodu i dalej kontynuowałem jazdę bez spodni majtek i skarpetek, ale już chociaż w koszulce.
Spełniłem małą fantazję biegania nago w takim miejscu :love:

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
To i ja się podzielę :D Z takich ciekawszych to na pewno seks na plaży, w przymierzalni, na basenie. Dodatkowo facessiting, rimming, pissing (w obie strony), scat (w moją) ale mam tego jeszcze całkiem sporo do zrealizowania ;)

Mężczyzna

Kamyk55

Nowicjusz
A jaki był efekt ? Co byli dalej ? 🤔

Kobieta

jakaśtaka

Nowicjusz
Zrealizowana dzisiaj- jadąc między wsiami (wracając z pracy) zatrzymałem się na zatoczce autobusowej, zdjąłem spodnie skarpetki i majtki i tak prowadziłem samochód, oczywiście dbając o bezpieczeństwo jazdy (przepisowa jazda, pasy zapięte :D ). Z naprzeciwka samochód mignął światłami więc włączyłem janosika i okazało się że policja stoi w pewnej wsi w której lubi stać, także trzeba było lekko naciągnąć spodnie (ale nie do końca, bo aż tak w trakcie jazdy już się nie dało xd ) potem wjazd na drogę ekspresową i też przez całą drogę jechałem bez spodni, z gołym penisem którym się zabawiałem ;)

Po zjechaniu z ekspresówki, wjeżdżając do miasta, zjechałem jeszcze na taką boczną ulicę w lasku przy drodze. Odjechałem tak z 200 metrów od drogi głównej, droga między drzewami, a od drogi głównej zasłonięta jednym pasem drzew.
Zgasiłem silnik, otworzyłem drzwi, chwilę posłuchałem czy z oddali nie słychać żadnych pieszych/biegaczy itp (w końcu ta droga dokądś musiała prowadzić, było ograniczenie do 10km/h). Ustawiłem statyw z telefonem (wziąłem z domu statyw bo od rana planowałem takie coś :D ) ustawiłem na samochodzie i nagrałem jak rozebrałem się do naga, wrzuciłem szybko ciuchy do samochodu i pobiegałem chwilę nago w lesie na drodze publicznej :D
Wróciłem do samochodu i dalej kontynuowałem jazdę bez spodni majtek i skarpetek, ale już chociaż w koszulce.
Spełniłem małą fantazję biegania nago w takim miejscu :love:
Powinieneś jechać dalej bez spodni i dać się zatrzymać policji. Byłam w podobnej sytuacji. Mąż prowadził. Ja obok w letniej sukience bez majtek. Trochę ściągnięta. Pewnie widać było co nieco z zewnątrz. Zatrzymała nas policja. Być może z tego powodu mąż dostał tylko pouczenie. Szkoda że nie widziałam twarzy policjanta gdy stał przy samochodzie.

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
To i ja się podzielę :D Z takich ciekawszych to na pewno seks na plaży, w przymierzalni, na basenie. Dodatkowo facessiting, rimming, pissing (w obie strony), scat (w moją) ale mam tego jeszcze całkiem sporo do zrealizowania ;)
Scat? Nieźle... Ale co podglądanie, na ciało, do ust? ;)