Zrealizowana dzisiaj- jadąc między wsiami (wracając z pracy) zatrzymałem się na zatoczce autobusowej, zdjąłem spodnie skarpetki i majtki i tak prowadziłem samochód, oczywiście dbając o bezpieczeństwo jazdy (przepisowa jazda, pasy zapięte
). Z naprzeciwka samochód mignął światłami więc włączyłem janosika i okazało się że policja stoi w pewnej wsi w której lubi stać, także trzeba było lekko naciągnąć spodnie (ale nie do końca, bo aż tak w trakcie jazdy już się nie dało xd ) potem wjazd na drogę ekspresową i też przez całą drogę jechałem bez spodni, z gołym penisem którym się zabawiałem
Po zjechaniu z ekspresówki, wjeżdżając do miasta, zjechałem jeszcze na taką boczną ulicę w lasku przy drodze. Odjechałem tak z 200 metrów od drogi głównej, droga między drzewami, a od drogi głównej zasłonięta jednym pasem drzew.
Zgasiłem silnik, otworzyłem drzwi, chwilę posłuchałem czy z oddali nie słychać żadnych pieszych/biegaczy itp (w końcu ta droga dokądś musiała prowadzić, było ograniczenie do 10km/h). Ustawiłem statyw z telefonem (wziąłem z domu statyw bo od rana planowałem takie coś
) ustawiłem na samochodzie i nagrałem jak rozebrałem się do naga, wrzuciłem szybko ciuchy do samochodu i pobiegałem chwilę nago w lesie na drodze publicznej
Wróciłem do samochodu i dalej kontynuowałem jazdę bez spodni majtek i skarpetek, ale już chociaż w koszulce.
Spełniłem małą fantazję biegania nago w takim miejscu