• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zrealizowane fantazje erotyczne

vorse

Cichy Podglądacz
Kiedyś, w dużym europejskim mieście z moja ówczesną dziewczyną wracałem z imprezy będąc w stanie niezłego upojenia alkoholowego i dużego napalenia postanowiliśmy że zrobimy to po prostu w najbliższej alejce, była 3 w nocy, dość późno. Ona oparła się o taką siatkę i wypięła do mnie a ja zacząłem ją brać od tyłu. W pewnym momencie koło nas przeszedł facet i się strasznie gapił, potem jeszcze ze dwa razy przeszedł w kółko żeby popatrzeć, ale byliśmy na tyle napaleni i wstawieni że było nam to wszystko jedno. To taka z ciekawszych moich zrealizowanych fantazji ;)

Zuzunka

Biegły Uwodziciel
z moich fantazji udało mi się uwieść młodego chłopaka, jestem zaniedbywana przez swojego męża, lubię sex i nie kryję się z tym, mój mąż cały czasz na wyjazdach do którego straciłam zaufanie bo nie wierzę że facet wytrzyma bez zamoczenia... zrobiłam to z kolegą mojego syna który był pijany... miałam ochotę na niego, chwyciłam go za kutasa i waliłam mu konia ;0 musiałam się zatrzymać ! nie żałuję ! :*

qwerty123

Facet wytrzyma bez zamoczenia, zapewniam Cię. I możesz tak po prostu bez wyrzutów sumienia spojrzec męzowi w oczy?

BadAgnes

Nowicjusz
I ja się pochwale zrealizowanym marzeniem (jednym z wielu). Moje marzenie tyczyło się seksu w miejscu publicznym i to w rozumowaniu bardziej dosadnym. Park, przebieralnie itp wiele razy zaliczyliśmy, ale brakowało tego czegoś. I stało się to w 2015 roku, na koncercie Slipknot w Łodzi. Ogrom ludu wkoło, jedna z moich ulubionych kapel na scenie a mój mąż pieprzy mnie od tyłu. Nie było latwo zważając , że mój nie ma polmetrowego. Musiałam się nieźle nagimnastykować by było mocno i do końca, i nikt nie zwrócił uwagi. Oczywiście wszystko umożliwiła krótka spódniczka. Osobiście niczego się nie spodziewałam, ale mój już miał plany przed wyjazdem. " Możesz założyć tą krótka spódniczkę w krate ? " Troszkę to mnie zdziwiło, bo zawsze na koncerty ubjeralam spodnie a ten sobie wymyślił. I to zaskoczenie, gdy zaczął już grać Slipknot. Ja w eufori i nagle czuje jak mój z rekami dobiera mi się pod spodniczka, grzebie, grzebie i nagle czuje mojego kochanego gorącego kutaska jak wciska mi się w pipke. Oj to było przeżycie. Dochodziłam krzycząc i piszczac, ale przecież inni tez tak robili to nikt sie nie zorientował. Mój musiał mnie mocno trzymać za biodra, bo nogi się uginały jak z gumy. Cale szczęście byłam zapieta na kołku :p Problemem było to jak po wszystkim jego sperma wyciekala mi ze środka sciekajac po nogach. Ale warto było !!!

Ostatnia edycja:
K

Katsia

Guest
i ja się pochwale zrealizowanym marzeniem (jednym z wielu). Marzenie toczyło się seksu w miejscu publicznym i to w rozumowaniu bardziej dosadnym. Park, przebieralnie itp wiele razy zaliczyliśmy, ale brakowało tego czegoś. I stało się to w 2015 roku, na koncercie slipknot w łodzi. Ogrom ludu wkoło, jedna z moich ulubionych kapel na scenie a mój mąż pieprzy mnie od tyłu. Nie było latwo zważając , że mój nie ma polmetrowego. Musiałam się nieźle nagimnastykować by było mocno i do końca, i nikt nie zwrócił uwagi. Oczywiście wszystko umożliwiła krótka spódniczka. Osobiście niczego się nie spodziewałam, ale mój już miał plany przed wyjazdem. " możesz założyć tą krótka spódniczkę w krate ? " troszkę to mnie zdziwiło, bo zawsze na koncerty ubjeralam spodnie a ten sobie wymyślił. I to zaskoczenie, gdy zaczął już grać slipknot. Ja w eufori i nagle czuje jak mój z rekami dobiera mi się pod spodniczka, grzebie, grzebie i nagle czuje mojego kochanego gorącego kutaska jak wciska mi się w pipke. Oj to było przeżycie. Dochodziłam krzycząc i piszczac, ale przecież inni tez tak robili to nikt sie nie zorientował. Mój musiał mnie mocno trzymać za biodra, bo nogi się uginały jak z gumy. Cale szczęście byłam zapieta na kołku :p problemem było to jak po wszystkim jego sperma wyciekala mi ze środka sciekajac po nogach. Ale warto było !!!

badass! :d

Iron6

Cichy Podglądacz
Grubo. :)

Ja, jako stary metalowiec, na koncerty chodzę co i rusz, ale takiej akcji jeszcze nie miałem. W każdym razie nie na koncercie. :)

Naughtyboy

Cichy Podglądacz
Masz na mysli te zrealizowane i satysfakcjonujace czy tylko te co sie zrealizowaly, ale czegos brakowalo....?

- - - Zaktualizowano - - -

Bylem na koncercie we wielkim scisku i "kolezance" robilem dlonia dobrze. Ona doszla ale chciala isc do kibelka na cos wiecej. Poszlismy i w trakcie wyrzucila nas ochrona :)

BadAgnes

Nowicjusz
Kolejnym marzeniem zrealizowanym było tak zwane k+2m i to z moim aktualnym mężem. Pod względem seksualnym jesteśmy parą bardzo zakręconą i to od zawsze. Pewnego dnia zaczęliśmy rozmawiać o trójkącie 2k+m i k+2m i decyzję podjęliśmy, że to zrealizujemy. To było jakiś rok przed naszym ślubem. Wszystko pożądane przygotowalismy, zapoznając jedną kobietę i jednego mężczyzne przez internet. Dodam tyle, że łatwo nje było znaleźć kandydatów którzy spełnią nasze kryteria. Ale w końcu się udało. Na pierwszy ogień zrealizowalismy 2m+k a drugą opcję jakiś tydzień później. Oczywiście trafią się tacy, ktorzy określą, że po co nam takie rzeczy jak jesteśmy taką wspaniałą parą. To proste. Rozmawiamy z mężem o wszystkim, nawet o tematach niewygodnych. Realizacja trójkątów miała na celu wyeliminowanie ewentualnych zdrad z ciekawosci w ukryciu. Oboje tego chcieliśmy i wiemy jak to jest i to bez urazu do drugiej strony. I może dzięki takiemu podejściu jesteśmy juz 11 lat i to nadal szczęśliwi bez nudy w łóżku a dodam, że sporo sie eksploatujemy :)

ona27

Cichy Podglądacz
Choć inicjację seksualną zaczęłam bardzo niedawno, mogę stwierdzić, że nasze życie erotyczne jest zdecydowanie bardzo atrakcyjne. Był seks klasyczny, były zabawy z wibratorem i innymi erotycznymi gadżetami, odgrywanie ról , przebieranki czy miłosne uniesienia w rozmaitych miejscach. Przełomem dla naszego życia erotycznego był seks analny, do którego przygotowywaliśmy się bardzo, bardzo długo. Analizowaliśmy za i przeciw. Wielokrotne próby, często kończyły się niepotrzebnymi zgrzytami między nami i niechęcią do dalszych działań. Niemniej jednak, pewnego długiego wieczoru, zdecydowaliśmy się na jeszcze jedno podejście. Pełne rozluźnienie, dobra atmosfera pozwoliła nam posmakować seksu w tą "drugą" dziurkę. :)

mezulek

Cichy Podglądacz
Żonka ubrała się w obcisłe mini, szpilki, pończoszki i dekoldzik fajny po czym stanęła przy drodze jak dziw.. Ja jechałem autem, wziąłem ją i pojechaliśmy do lasu na seks. To była jej fantazja ale było to bardzo podniecajace.

• Like
Reactions: RTT

riki35

Cichy Podglądacz
Moją , a jak się później okazało i mojej żony , największą fantazją dość trudną do realizacji był seks z w trójkącie. Wreszcie się udało i bawiliśmy się razem z naszym przyjacielem. Nie wykluczone że będziemy powtarzać

Cuckold mojej ukochanej! Moja żona jest dla mnie najważniejszą osobą na świecie i to uczucie gdy obcy facet robi to z nią było najcudowniejsze dla mnie. Najpierw mojego kolegę wielokrotnie pieściła oralnie - seksu z nim nie chciała, ale kiedyś do tego dojdzie, wierzę - a potem poznała kolegę na seks, od tamtej pory miała wielu mężczyzn. Między nami jest taki układ - ja mogę to robić z krótkowłosymi kobietami, a ona z każdym facetem na którego ma ochotę.

Mężczyzna

123345532w3

Podrywacz
kilka już jest ale żadna z nich z obecną partnerką
seks analny - przereklamowany
masturbacja w miejscu publicznym - super zabawa
masturbacja w podróży - super
masaż prostaty - super
petting w miejscu publiczny - super
masturbacja przed kamerką - lubię widownie
smakowanie swojej spermy (zlizywanie/ spust do ust )- fajne

• Like