• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zrealizowane fantazje erotyczne

Mężczyzna

bk69kk52

Cichy Podglądacz
Zrealizowane:
- w przebieralni w sklepie
- w pociągu w dzien (pusty przedział)
- na biurku jej szefa - powazna państwowa instytucja, specjalnie przyjechałem po godzinach pracy :)))
- w toalecie w różnych miejscach - w pubie, kinie, restauracji
- lodzik przy otwartych drzwiach z ludźmi w drugim pokoju
- seks analny, wszedł na stałe jako urozmaicenie
- na parkingu przed centrum handlowym

Jest jeszcze kilka niezrealizowanych, np. Swingers club:). Partnerka juz wstepnie się zgodziła, ale muszą je otworzyć :))))
Aaaact club Wwa

Mężczyzna

Cortez2000

Podrywacz
Publiczna masturbacja, robiłem to wiele razy, a tu opisze pierwszy raz

Za małolata impreza w domu u znajomego, jego rodzice wyjechali na weekend i chata była wolna. Było sporo znajomych i wielu zostało na noc i spaliśmy wszyscy gdzie się dało, ja przebudziłem się o 4 nad ranem na mega kacu i z erekcją :p postanowiłem sobie zrobić dobrze, ale ze byłem jeszcze trochę pijany to naszła mnie ochota na dreszczyk emocji, więc wyszedłem na ogród, tam była taka drewniana altanka więc poszedłem tam, rozebrałem się kompletnie do naga i taki golutki usiadłem w tej altance, chwyciłem fiuta w dłoń i zacząłem walić :D podniecenie i emocje były na maksa, na chacie było kilka osób które w każdej chwili mogły się obudzić i wystarczyło popatrzeć przez jakiekolwiek okno w domu i na pewno by mnie widzieli, stety lub niestety nikt chyba mnie nie widział jak kompletnie nagi trzepie fiuta siedząc w altance :D

Mężczyzna

bk69kk52

Cichy Podglądacz
Z żoną zawsze mieliśmy ochotę na seks np. w jakiejś galerii handlowej w przebieralni.Postanowiliśmy ją w końcu zrealizować.Żona poszła przymierzać jakieś kiecki i umówiliśmy się że podczas przymierzania będzie miała jedną z nich na głowie a ja miałem jej pomóc się z niej wyswobodzić.Stałem tam czekając kiedy mnie zawoła i wtedy zadzwonił mój szef prosząc o jakieś informacje.Słyszałem jak mnie żona woła o pomoc ale nie mogłem skończyć rozmowy z szefem .Wyszedłem na chwilę poza sklep. Gdy skończyłem szybko wróciłem i wszedłerm do przymierzalni w której byla malżonka.To co zobaczyłem to był szok. Stała tam z szeroko rozkraczonymi udami, sukienką na głowie a z jej cipki po udach spływala biała gęsta ciecz. Już jestem kochanie powiedziałem a ona na to- no nieżartuj , byłeś tu dobre 15 minut i naprawdę dobrze się spisałeś, a tak na marginesie możesz już pomóc mi ściągnąć z głowy tą sukienkę
Nie wierzę, że nie rozpoznała obcego qtasa,!!