• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Żona trójkąt co zrobić

Mężczyzna

And

Podrywacz
ale tak samo jest w drugą stronę że kobieta prędzej zaakceptuje drugiego faceta niż drugą kobietę. Wszystko zależy co kto lubi. Moja żona lubi kobiety dlatego sama zaproponowała taki układ. Na inny się nie zgadza. Ja zresztą też. Czasem zabawimy się z jakąś parą.
Bardziej pytanie kto łatwiej się zdecyduje kobieta na drugą kobietę, czy facet na drugiego faceta?

Mężczyzna

Fellatio1

Podrywacz
ale tak samo jest w drugą stronę że kobieta prędzej zaakceptuje drugiego faceta niż drugą kobietę. Wszystko zależy co kto lubi. Moja żona lubi kobiety dlatego sama zaproponowała taki układ. Na inny się nie zgadza. Ja zresztą też. Czasem zabawimy się z jakąś parą.
Bardziej pytanie kto łatwiej się zdecyduje kobieta na drugą kobietę, czy facet na drugiego faceta?
Apetyt rośnie w miarę jedzenia

• Like
Reactions: And
Kobieta

Magia2000

Erotoman
W jaki sposób rozpocząć propozycje trójkąta żonie i co bardziej przekonuję kobietę
Czemu niemal wszyscy zakładają, że autorowi wątku chodzi o trójkąt z dodatkowym facetem a nie kobietą?
Kiedyś faceci myśląc o trójkącie myśleli "bzyknąć dwie laski" a dziś "bzyknąć żonę we dwóch i przy okazji pociągnąć koledze i przyjąć w odbyt".