• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Znieczulanie penisa

Dorman

Nowicjusz
Stosując prezerwatywy lub żele ( maści ) przedłuzające stosunek wiadomo znieczulam członek ale mam pytanie czy jeśli dochodzi do stosunku to maść lub zel który wtarłem w członka nie spowoduje tez znieczulenia pochwy u partnerki ?

Mężczyzna

Od86

Cichy Podglądacz
Wszystko zależy od tego co stosujesz. Jeśli prezerwatywy durex performa to na pewno znieczulisz. Środek w tych prezerwatywach jest w formie lepiącej się maści. Tak wiec jak zdejmiesz gumę to Twój penis będzie się lepił i tym samym znieczulisz partnerkę. Jeśli uzywasz tego typu prezerwatyw to najlepiej jest ich nie zdejmować do konca stosunku.
Jesli nie chcesz mieć pomiędzy sobą a partnerką gumy to kup sobie chusteczki oc wipes. Sa nasączone rzadszym płynem i wchłaniają sie. Tak więc potem jak współżyjesz z partnerką to nie będziesz jej znieczulał (rzecz jasna trzeba pozekać 2-3 minuty aż sie to wchłonie). Minus jest taki,że trzeba to zamówić przez internet i nie są tak dostępne szeroko jak prezerwatywy.

Dorman

Nowicjusz
A to przypadkiem nie działa na zasadzie sprayu? Bo kiedyś miałem orgasm control spray . Czy nie jest to ten sam środek?

Mężczyzna

Od86

Cichy Podglądacz
Ekspertem nie jestem, ale prawdopodobnie tak. Tyle,że dla mnie chusteczki są o wiele wygodniejsze. spray to dość spora butelka i nie będziesz go wiecznie tachał ze sobą ( nigdy w końcu nie wiesz kiedy będzie stosunek). A tak możesz mieć takie chusteczki zawsze ze sobą w portfelu bo zajmują o wiele mniej miejsca.

Mężczyzna

badu22

Cichy Podglądacz
Spray z lidokainą, np; Stud 100, Dragon 6000 czy ostatnio Braweran...... 3- 5 psiknięć na 10 do 15 minut przed seksem...... wydłuża o około 30 - 40 minut i nie znieczula partnerki. Wypróbowane osobiście.