• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Znaczenie regionu Polski na urodę kobiet/mężczyzn.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
To nie jest kwestia szczęścia tylko mindset. Ja się w ogóle nie uważam za atrakcyjną osobę, ale jak bym nie miała podejścia "a chuj, co mi szkodzi", to pewnie do tej pory bym nie miała nawet za sobą pocałunku, a na koncie mam nawet 7letni związek, da się.
Dokładnie jak ja, też bym nic nie miał (nawet akcji za kasę) jakbym nie powiedział sobie: " a kur... ,co mi tam, już wolę na syfilis umrzeć niż z samotności", więc się dziwię, że masz z tym problem jak większość tu, że do Pani na godzinkę poszedłem i nadal to robię, ale ok, to Twoja sprawa i Twoje myślenie i nic mi do tego.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
To prawda... Od razu wspomnienia z połowy/końcówki lat '90 odżywają 😊
Klimat Starego Polesia sprzed 20 lat już nie powróci. Zostały tylko zdjęcia, filmy. Plac Barlickiego, gdy pada deszcz ze śniegiem. To były straszne czasy, szalało bezrobocie, beznadzieja. Nie pomyślałbym wtedy, że kiedyś będę miał mieszkania w Warszawie. Ale byłem wtedy młody.
Tak, na pewno to że jestem z Łodzi, a nie z Sosnowca ma w chuj znaczenie, że uprawiałam seks.
Nie ma to żadnego znaczenia dla kobiet. Ale mężczyznom łatwiej jest znaleźć partnerkę na seks w mieście niż na wsi albo w silnie zmaskulinizowanym miasteczku na wschodzie. A tym łatwiej w mieście, które już od dziesięcioleci jest pozbawione hamulców obyczajowych.

Kobieta

kaami

Podrywacz
Dokładnie jak ja, też bym nic nie miał (nawet akcji za kasę) jakbym nie powiedział sobie: " a kur... ,co mi tam, już wolę na syfilis umrzeć niż z samotności", więc się dziwię, że masz z tym problem jak większość tu, że do Pani na godzinkę poszedłem i nadal to robię, ale ok, to Twoja sprawa i Twoje myślenie i nic mi do tego.
Nie, to jest Twoja sprawa, tylko po prostu przestań pisać o tym w każdym wątku, bo to jest irytujące, że jakiego tematu by się nie poruszało, to piszesz o tej prostytutce. 🙂

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
A jak miałem się nastawić? jak ciągle nic nic i nic a pieniądze idą idą i idą, no przecież to chore tak wydawać za nic, trzeba być totalnym idiotą i jeleniem aby tak robić bez końca.
Hm...istotnie, nigdy nie byłem w takiej sytuacji, więc nie będę udawał eksperta czy terapeuty jak reszta, ale rozumiem Cię bo też nie byłem nigdy "macho";)

Kobieta

kaami

Podrywacz
Klimat Starego Polesia sprzed 20 lat już nie powróci. Zostały tylko zdjęcia, filmy. Plac Barlickiego, gdy pada deszcz ze śniegiem. To były straszne czasy, szalało bezrobocie, beznadzieja. Nie pomyślałbym wtedy, że kiedyś będę miał mieszkania w Warszawie. Ale byłem wtedy młody.

Stare Polesie ma nadal podobny klimat. 🙂

Nie ma to żadnego znaczenia dla kobiet. Ale mężczyznom łatwiej jest znaleźć partnerkę na seks w mieście niż na wsi albo w silnie zmaskulinizowanym miasteczku na wschodzie. A tym łatwiej w mieście, które już od dziesięcioleci jest pozbawione hamulców obyczajowych.

Tak? To obejrzyj sobie "chłopaków do wzięcia" i zobacz, że nawet takie ułomy mają branie. Każda potwora znajdzie swego amatora. Tylko jeżeli ktoś ma wymagania z dupy albo nie dba o siebie i przez to wygląda jak Quasimodo, a marzy modelce z instagrama, to nigdy nie znajdzie. 🙂

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Wyżej wrzuciłem link do artykułu i cytat. Ogólnie demografia nie działa pozytywnie na szanse facetów. Spora część z nas będzie zawsze sama.
Widzę jedną lukę w Twoim rozumowaniu. Nie żyjemy w miastach z których nie możemy się przenieść, jak również kobiety nie żyją w wieżach, których bronią smoki. Mężczyźni przecież mogą się przenieść do miejscowości o większym współczynniku kobiet, jak i kobiety mogą przeprowadzić się do mężczyzn których poznały np. online lub gdy ten był w ich mieście.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Tak? To obejrzyj sobie "chłopaków do wzięcia" i zobacz, że nawet takie ułomy mają branie. Każda potwora znajdzie swego amatora. Tylko jeżeli ktoś ma wymagania z dupy albo nie dba o siebie i przez to wygląda jak Quasimodo, a marzy modelce z instagrama, to nigdy nie znajdzie. 🙂
Czyli mam się nie myć, zacząć pić i palić i na tyle się uszkodzić aby być ułomnym, aby branie mieć, no nie zła przyszłość mi się kroi :) ale wiesz co? zacznę od jutra, bo dziś jeszcze chcę mi się umyć :)

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Dziękuję, że przyznałaś, że wygląd jest ważny. Pannom też podobały się moje włosy, gdy były ciemnobrązowe. Pannom z Łodzi i nie tylko. A nie byłem wtedy jeszcze zamożny.

Nie zmienia to faktu, że znaczna część młodzieńców z polskiej prowincji będzie samotna, jeśli się stamtąd nie ruszy. W Warszawie żyje się lepiej, nie tylko Ukrainkom i Ukraińcom.