• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Znaczenie regionu Polski na urodę kobiet/mężczyzn.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Chodziło mi o akcje bez kupowania seksu.
Aaaaa, dobra ok, to od razu mogłaś tak zaznaczyć, że o akcje bez kupowania seksu Ci chodzi, to bym się po raz kolejny się nie wychylał z moją Panią. No kurczę... dałem się podejść jak małe dziecko we mgle.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Jesteś w tym samym wieku co ja, aż niemożliwe, że rówieśnik nigdy nikogo nie miał. 🤔 Nawet największe przegrywy (w tym ja 😂) zaliczyły coś bez zobowiązań albo były w związku.
Teraz się poprawię... no widzisz, nie miałem, ja jestem największy z największych przegrywów, aby coś zaliczyć (mieć akcje nie za kasę).

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Nawet największe przegrywy (w tym ja 😂)
Hola hola hola... Z większą częścią postu się zgodzę, ale nie z tym, że jesteś przegrywem! Jesteś ogarnięta i tylko dlatego dałem Ci się namówić na zwiedzanie "najgorszej" część Łodzi, inaczej byś nie zdobyła mojego zaufania ;)

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Jesteś w tym samym wieku co ja, aż niemożliwe, że rówieśnik nigdy nikogo nie miał. 🤔 Nawet największe przegrywy (w tym ja 😂) zaliczyły coś bez zobowiązań albo były w związku.
Może nie uwierzysz, ale są tacy, co w wieku 30 lat nigdy za rękę dziewczyny nie trzymali. W Łodzi może takich wielu nie ma, ale to przez mniej zmaskulinizowaną specyfikę miasta - emigranci zarobkowi i osadzeni mieli niewątpliwie na to wpływ. Ale jest jeszcze słoneczne Podkarpacie i są te zmaskulinizowane miasteczka na Śląsku. Ogólnie południe jest bardziej samotnicze, choć o miano epicentrum samotnictwa w Europie Podkarpacie rywalizuje z Suwalszczyzną.

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
To nie jest kwestia szczęścia tylko mindset. Ja się w ogóle nie uważam za atrakcyjną osobę, ale jak bym nie miała podejścia "a chuj, co mi szkodzi", to pewnie do tej pory bym nie miała nawet za sobą pocałunku, a na koncie mam nawet 7letni związek, da się.
Jesteś kobietą, kobieta zawsze kogoś pozna. Faceci mają dużo gorzej. I facetów jest więcej w zakresie wieku do 40 czy do 50 lat. Zawsze będzie sporo samotnych facetów.

Kobieta

kaami

Podrywacz
Może nie uwierzysz, ale są tacy, co w wieku 30 lat nigdy za rękę dziewczyny nie trzymali. W Łodzi może takich wielu nie ma, ale to przez mniej zmaskulinizowaną specyfikę miasta - emigranci zarobkowi i osadzeni mieli niewątpliwie na to wpływ. Ale jest jeszcze słoneczne Podkarpacie i są te zmaskulinizowane miasteczka na Śląsku. Ogólnie południe jest bardziej samotnicze, choć o miano epicentrum samotnictwa w Europie Podkarpacie rywalizuje z Suwalszczyzną.
Tak, na pewno to że jestem z Łodzi, a nie z Sosnowca ma w chuj znaczenie, że uprawiałam seks.

Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
No niestety... https://pomorska.pl/w-duzych-miasta...amotnoscia-z-wyjatkiem-torunia/ar/c1-17165717

Ostatni akapit...
Subiektywne odczucia w obiektywny sposób potwierdzają liczby. Wśród osób stanu wolnego mamy demograficzna wyrwę – brak około miliona kobiet. Ujmując rzecz obrazowo - na 126 borykających się z samotnością mężczyzn czeka zaledwie 100 kobiet. To fatalnie wróży przyszłości polskiej demografii, która i bez tego znajduje się w zapaści.

Problem braku kobiet dotyczy przede wszystkim mniejszych miejscowości i wsi, ale nie tylko – dotyka również większych miast. „Nadwyżką” poszczycić się może zaledwie 5 dużych polskich miast, przede wszystkim Warszawa (+5,3 proc.). W gronie tym (obok Lublina, Olsztyna i Krakowa) znalazł się również Toruń, choć tu przewaga pań wynosi już tylko 1 promil. Mocno pod kreską ulokowała się Bydgoszcz, w której niedobór pań sięga 8,2 proc. Co ciekawe w największym dołku znaleźli się panowie z aglomeracji śląskich. Stawkę zamyka Bytom i Sosnowiec, w których na znalezienie partnerki nie może liczyć co czwarty samotny mężczyzna.