• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zdradzam bo mnie zaniedbuje.

Tak, zdradzam.

• Bo mnie nie spełnia seksualnie.

• Jest zbyt Odry/a

• Nie pieści mnie

• Z nienawiści.

• Lubię to.

• Uwielbiam wielokątny sex

• Zwyczajnie mnie zauroczył jakiś czas temu.

Wyniki ankiety widoczne po oddaniu głosu.
Mężczyzna

Pawko

Seks Praktykant
Kiedyś zdradziłem dziewczynę z miłą laską poznaną w klubie do którego swoją drogą chciałem iść z dziewczyną ale ona wolała zostać w domu, laska była chętna na przygodny seks i dawała mi znaki, z początku się wahałem bo jednak miałem dziewczynę, ale uległem pokusie, głównie też dlatego bo od jakiegoś czasu się nam nie układało a dziewczyna często wymyślała wymówki kiedy jej proponowałem seks, koniec końców ten skok w bok okazał się dobrym pretekstem by to zakończyć

Mężczyzna

J23

Seks Praktykant
Ona zaniedbuje bo robi to z innymi bo czuje się zaniedbywana :) Jest wiele takich związków udających lub z przyzwyczajenia lub obawiają się że już nikogo lepszego nie znajdą lub mają jakieś wspólne sprawy np. dzieci, firmę, inne. Szkoda życia na takie życie

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
... a dziewczyna często wymyślała wymówki kiedy jej proponowałem seks, koniec końców ten skok w bok okazał się dobrym pretekstem by to zakończyć
Skąd ja to znam? 🙂
W okresie, kiedy bylem bez przydziału trafiało mi się spotkać miłośniczki fochów wszelakich, zabawne stworzątka 🙂 Poczałkowo seks gdzie ślepia wylazily z oczodołów, a potem ciche dni i zero seksu, bo... a raczej bez bo, bo nigdy nie dowiedziałem się powodu.

Mężczyzna

J23

Seks Praktykant
Skąd ja to znam? 🙂
W okresie, kiedy bylem bez przydziału trafiało mi się spotkać miłośniczki fochów wszelakich, zabawne stworzątka 🙂 Poczałkowo seks gdzie ślepia wylazily z oczodołów, a potem ciche dni i zero seksu, bo... a raczej bez bo, bo nigdy nie dowiedziałem się powodu.
Tu też ciekawie podtrzymujesz dyskusje "znam" "miałem seks, a jakże" nie żeby tylko teoretyzować :)))

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Mówiłem o własnych doświadczeniach.
A co z Twoimi? Oczywiście bez teoretyzowania, które mi zarzucasz.
Posiadasz takowe?
🙂
Pomijając pomoc naszego przyjaciela P ?
🙂

Mężczyzna

Marek35

Seks Praktykant
Raz było bardzo blisko... Co mnie powstrzymało... Sam nie wiem ale w ostatniej chwili jakoś wszystko się zakończyło... Wróciłem do swej kobiety porozmawialiśmy... Była to ciężka rozmowa, dużo przemyśleń z jej i mojej strony... Ponowne odzyskiwanie zaufania... ehhh... Ciężka sprawa jak sobie o tym pomyśle... A powodem był brak seksu który po rozmowie zniknął na jakiś czas... Odbyło się to z 8 lat temu do dziś jesteśmy razem a seks obecnie... Czasem to ja nie mam ochoty... Heh... I sam w to nie mogę uwierzyć... Mi się nie chce... A ona szaleje... Tak więc przede wszystkim trzeba rozmawiać... Jak to nie pomaga to rozstanie i wiadomo szukamy tego co potrzebujemy... Tak myślę....

Halred

Erotoman
Ja nie zdradzam ani nie jestem zdradzany, znalazlem jeden dziwny sposob... Nie jestem w zwiazku wiec nie ma mnie kto zdradzic a ja moge bzykac co i kiedy chce i to nie bedzie zdrada. Wybralem bycie tym z ktorym sie zdradza a nie tym kogo sie zdradza.

Mężczyzna

Ediedi

Cichy Podglądacz
Sam osobiście nie zdradzałem ale pomagałem zdradzać kochane mężatki sąsiadki czasami pytałem dlaczego to robią Z ciekawości i z braku zainteresowania męża jedna bo lubi A odpowiedź którą lubię najbardziej ,,bo sąsiadka poleciła ciebie

Mężczyzna

Ediedi

Cichy Podglądacz
Po drugie drodzy panowie i panie fochy i ból głowy czy lepszy mecz niż żona do niczego dobrego nie prowadzą facet jak nie dostanie to chodzi i szuka a kobieta nie zaspokojona jeszcze gorsza wiem bo parę mężatek mam na sumieniu 🤣🤣🤣 i drogie panie zanim powiecie że faceci to świnie i zdradzają to zadajcie sobie pytanie z kim zdradzają z kobietami oczywiście i tu powiem jesteście gorsze od facetów

Mężczyzna

Ediedi

Cichy Podglądacz
Uwierz że nie sory ale to z życia wzięte co napisałem mieszkałem w bloku na drugim piętrze klatka liczyła 8 mieszkań 5 małżeństw tam mieszkało i 4 mężatki zdradziły mężów ze mną to co mam sądzić 🤣🤣🤣🤣 życie czy miałem szczęście

Mężczyzna

Marek35

Seks Praktykant
A ja to widzę tak że one wykorzystywały go by zdradzić a on wykorzystał okazję by zaruchać... o ile to wg prawda... Ale kogo to wg interesuje ;) on będzie mówił że tak a reszta albo uwierzy albo nie i w sumie nic to nie zmieni... Zdrady były, są i zapewne będą zawsze... Ja się o nią tylko otarłem więc co ja tam mogę wiedzieć... Nie zmienia to faktu że są nie fair względem partnera / partnerki bo jak coś nie pasuje to najpierw o tym rozmawiamy jak dalej nie wszystko jest jak być powinno to zmieniamy...

W sumie jeszcze coś mi przyszło na myśl... Czy to nie jest przypadkiem tak że osoby które zdradzają robią to bo:
Po pierwsze boją się zostać nagle samemu bez tej drugiej osoby...
Po drugie... Nie mają szacunku do tej drugiej osoby więc:
Najpierw szukają zamiennika by nie zostać samemu później ją ranią by cierpiała za to że wybrała / wybrał chujowego partnera który zranił najmocniej jak tylko mógł...
Zdrada... Wg najpierw zaczyna się chyba od zdrady emocjonalnej... ( Niszczy się zaufanie, rozpierdala emocjonalnie partnera od środka) by na koniec zdradzić cieleśnie...
Wszyscy mówicie tu o zdradzie cielesnej a nikt nie zastanawia się nad tym co dzieje się w głowie zdrajcy ofiary czyli zdradzanego... Ciekawi mnie co o tym myślicie...