Ty no, ale to u nastolatka a nie 50 letniego chłopa...Tak, w zasadzie każdy chłopak, w ten sposób przeżywa swój pierwszy wytrysk. Zawsze tak samo - podczas snu.
Różne są tylko sąsiadki
To się fachowo nazywa zmaza nocna, lub pollucja.
Ty no, ale to u nastolatka a nie 50 letniego chłopa...Tak, w zasadzie każdy chłopak, w ten sposób przeżywa swój pierwszy wytrysk. Zawsze tak samo - podczas snu.
Różne są tylko sąsiadki
Jak to mówią: kwestia zdrowego trybu życia, diety i higieny osobistejTy no, ale to u nastolatka a nie 50 letniego chłopa...
Podczas bardzo silnych turbulencji, miałam 3 pod rząd, połączone w jeden mega orgazm. Były nagłe, silne, dodatkowo wzmocnione świadomością bliskiej śmierci.Słyszałem że kobiety potrafią mieć samoistny orgazm gdy np. pomyślą o czymś podniecającym i nie tylko
Czy zdarzyło wam się że niespodziewanie dostaliście orgazmu i nie mogliście nad tym zapanować?
Niekoniecznie, ale się zdarza..Ty no, ale to u nastolatka a nie 50 letniego chłopa...
Mówisz, że przy odpowiednim trybie życie można przechodzić dojrzewanie w wieku 50 lat?Jak to mówią: kwestia zdrowego trybu życia, diety i higieny osobistej![]()
Zrobiłaś mi wieczórMówisz, że przy odpowiednim trybie życie można przechodzić dojrzewanie w wieku 50 lat?
To strasznie mało czasu zostaje na życie seksualne bo zaraz impotencja, demencja, kremacja.
Myslalem ze te piski w samolotach podczas turbulencji to manifestacja strachu. Teraz jak bede swiadkiem takich rzeczy głosno zaczne komentowac.Podczas bardzo silnych turbulencji, miałam 3 pod rząd, połączone w jeden mega orgazm. Były nagłe, silne, dodatkowo wzmocnione świadomością bliskiej śmierci.
Chyba, że się zesrasz(...)Teraz jak bede swiadkiem takich rzeczy głosno zaczne komentowac.(...)
Oj podejrzewam ze predzejby mnie wyprosili , mam jakos tak dziwnie ze nawet jak uciekam to sie nieraz smieje szczegolnie jak uciekam z kimsChyba, że się zesrasz![]()
Oczywiście. Bo wy nie możecie fantazjowac o jednej, musicie o dziesięciu naraz.Tak, w zasadzie każdy chłopak, w ten sposób przeżywa swój pierwszy wytrysk. Zawsze tak samo - podczas snu.
Różne są tylko sąsiadki