• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zdarzył wam się samoistny orgazm?

Kobieta

aga02

Nowicjusz
Słyszałem że kobiety potrafią mieć samoistny orgazm gdy np. pomyślą o czymś podniecającym i nie tylko
Czy zdarzyło wam się że niespodziewanie dostaliście orgazmu i nie mogliście nad tym zapanować?
Podczas bardzo silnych turbulencji, miałam 3 pod rząd, połączone w jeden mega orgazm. Były nagłe, silne, dodatkowo wzmocnione świadomością bliskiej śmierci.

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Orgazmu, nie, ale raz miałem samoistny z PESZELAKAa, nie wpominam za dobrze. Innym razem drugi samoistny jak mi się ingrediencje pomieszały za szybko i dygestorium poszło z hukiem.
Obu nie wspominam za dobrze, wręcz źle, bardzo źle....

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Podczas bardzo silnych turbulencji, miałam 3 pod rząd, połączone w jeden mega orgazm. Były nagłe, silne, dodatkowo wzmocnione świadomością bliskiej śmierci.
Myslalem ze te piski w samolotach podczas turbulencji to manifestacja strachu. Teraz jak bede swiadkiem takich rzeczy głosno zaczne komentowac.
"Własnie strach mnie przelecial - ty tez to poczulas :D" "Gdzie on nauczyl sie tak latac" :D Jest naprawde niesamowity!!

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Natura wynagradza szanujące się i wstrzemięźliwe kobiety w postaci orgazmu samoistnego. Już dawno go nie miałam, czekam na nagrodę. Jest to przyjemne i fajne uczucie tuż po samym przebudzeniu. Ręką wędruje na cipke żeby ją docisnąć przy orgaźmie. Majteczki są mokre :p Miałam już nie jeden raz ale tylko jako singielka. Nie jeden mężczyzna chciałby to zobaczyć u swojej kobiety tuż po przebudzeniu.

Kobieta

Alika09

Cichy Podglądacz
W zeszłym roku, wieczorem nikogo nie było w domu, i skakałam pilotem po kanałach TV. Trafiłam na taką scenę erotyczną, że tylko poczułam, że krew odpływa z mózgu, potem zacisnęły się uda, i zaczęło mnie zwijać na tapczanie. Trwało dość długo, nigdy wcześniej, ani później czegoś takiego nie przeżyłam.
Okazało się, że to była słynna scena z masłem w "Ostatnim tangu w Paryżu". Cały czas moja fantazja.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Kilka razy w życiu jako zakończenie snu erotycznego. Zawsze się wtedy budzę w trakcie. Taki orgazm odczuwa się całym ciałem.
Niedawno też mialam ciekawą sytuację, śniło mi się, że Ktoś mnie rozbiera, przebudziłam się w trakcie i dosłownie byłam świadkiem jak moje ręce błądziły po całym ciele (wszędzie tylko nie tam). Czy to są już zadatki na lunatyczkę? 🤔