Tak, w zasadzie każdy chłopak, w ten sposób przeżywa swój pierwszy wytrysk. Zawsze tak samo - podczas snu.
Różne są tylko sąsiadki
To się fachowo nazywa zmaza nocna, lub pollucja.
Słyszałem że kobiety potrafią mieć samoistny orgazm gdy np. pomyślą o czymś podniecającym i nie tylko
Czy zdarzyło wam się że niespodziewanie dostaliście orgazmu i nie mogliście nad tym zapanować?
Podczas bardzo silnych turbulencji, miałam 3 pod rząd, połączone w jeden mega orgazm. Były nagłe, silne, dodatkowo wzmocnione świadomością bliskiej śmierci.
Mówisz, że przy odpowiednim trybie życie można przechodzić dojrzewanie w wieku 50 lat?
To strasznie mało czasu zostaje na życie seksualne bo zaraz impotencja, demencja, kremacja.
Mówisz, że przy odpowiednim trybie życie można przechodzić dojrzewanie w wieku 50 lat?
To strasznie mało czasu zostaje na życie seksualne bo zaraz impotencja, demencja, kremacja.
Orgazmu, nie, ale raz miałem samoistny z PESZELAKAa, nie wpominam za dobrze. Innym razem drugi samoistny jak mi się ingrediencje pomieszały za szybko i dygestorium poszło z hukiem.
Obu nie wspominam za dobrze, wręcz źle, bardzo źle....
Podczas bardzo silnych turbulencji, miałam 3 pod rząd, połączone w jeden mega orgazm. Były nagłe, silne, dodatkowo wzmocnione świadomością bliskiej śmierci.
Myslalem ze te piski w samolotach podczas turbulencji to manifestacja strachu. Teraz jak bede swiadkiem takich rzeczy głosno zaczne komentowac.
"Własnie strach mnie przelecial - ty tez to poczulas " "Gdzie on nauczyl sie tak latac" Jest naprawde niesamowity!!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.