a gdzie indziej dasz się namówić żeby podglądać mężczyznę ?Para znajomych ma tam wspólne konto, chcieli mnie namówić do oglądania ich i dołączenia do zabawy, ale tak szybko jak tam weszłam to wyszłam. Jakoś nie odnalazłam się.
a gdzie indziej dasz się namówić żeby podglądać mężczyznę ?Para znajomych ma tam wspólne konto, chcieli mnie namówić do oglądania ich i dołączenia do zabawy, ale tak szybko jak tam weszłam to wyszłam. Jakoś nie odnalazłam się.
Ależ ja sobie podglądam i nawet nie trzeba mnie namawiać, rany jak to mnie odpala jak on mi wysyła niecne materiały. Niby to mężczyźni są wzrokowcami, a ja dosłownie tracę głowę.a gdzie indziej dasz się namówić żeby podglądać mężczyznę ?
a jest szansa spróbować Cię "odpalić" ? zdecydowanie polecam zajrzeć też do mnie.. ;>Ależ ja sobie podglądam i nawet nie trzeba mnie namawiać, rany jak to mnie odpala jak on mi wysyła niecne materiały. Niby to mężczyźni są wzrokowcami, a ja dosłownie tracę głowę.
Doceniam, ale nie, dziękuję. Przekażę koleżankom.a jest szansa spróbować Cię "odpalić" ? zdecydowanie polecam zajrzeć też do mnie.. ;>
szkoda, aczkolwiek rozumiemDoceniam, ale nie, dziękuję. Przekażę koleżankom.
Ja mam wszystko czego potrzebuję i się nie rozglądam na boki
Teraz jest chyba jakas tam opłata. Kiedys nie było.Nic nie płaciłem, ale to było parę lat temu, Chyba że coś się zmieniło
I tak i nie. Kobiety i tak nie płacą za to, bo faceci im kupują premium. Więc odfiltruje to co najwyżej męskie trole. Ale ułatwia życie kobiecym fake'om, bo błędnie można je uznać za wiarygodne konta.Ale ma to zaletę, że odsiewa leszczy i trolle w pewnym stopniu.
A ja po prostu nie chce mieć w historii konta, płatności w datezoneI tak i nie. Kobiety i tak nie płacą za to, bo faceci im kupują premium. Więc odfiltruje to co najwyżej męskie trole. Ale ułatwia życie kobiecym fake'om, bo błędnie można je uznać za wiarygodne konta.
Fakt, nawet sensownej rozmowy nie można znaleźćZbiornik zrobil się płatny SMS 3zl. Czy nadal jest nie wiem.
Datezone kiedyś można było wysłać jedna wiadomość dziennie za darmo teraz co najwyżej popatrzeć jeśli nie ma się konta vip.
W obu przypadkach oba portale to jedna wielka kupa. Realnych ludzi zero, a jeśli się nawet ktoś trafi to głównie napaleńcy. Pary czy same kobiety zrobili sobie z tych portali fb w wersji "pokaz cipe/huja" i zbierają lajki, chyba po to aby sie dowartościować bo innego wytlumaczenia nie widzę. Nic poza tym. No chyba iż ktoś chce zapłacić to takich kont też się znajdzie trochę.
Poznaliśmy kilka osób z obu portali, ale te osoby zliczymy u dwóch rąk jak na chyba 4 czy 5 lat bycia na tym portalu. Reszta tylko obiecuje, fantazjuje, pisze i na tym się kończy, lub faceci podający się za kobiety/pary wołają o zdjęcia..
Na spotkania tego typu to najszybciej na żywo na mieście się kogoś znajdzie niż na takich portalach czy tym forum.
Mi się o dziwo udało kilka sensowych rozmów mieć na datezone czy erodate. Ofc bez szans na spotkanie, ale dało się fajnie dłużej pogadać. Kilka takich sytuacji miałem w ciągu 3 lat na tych portalach.Fakt, nawet sensownej rozmowy nie można znaleźć
Ja chciałbym chociaż jednąMi się o dziwo udało kilka sensowych rozmów mieć na datezone czy erodate. Ofc bez szans na spotkanie, ale dało się fajnie dłużej pogadać. Kilka takich sytuacji miałem w ciągu 3 lat na tych portalach.
Pytanie też w jaki wiek celujesz. U mnie większość rozmów była jednak ze starszymi kobitkami niż ja, tak koło 40-45 lat. Z tymi młodszymi bardzo ciężko pogadać, chociaż też z 2 rozmowy może były.Ja chciałbym chociaż jedną
Sensownej rozmowy? Kolego tam ciężko doprosić się o jakąkolwiek odpowiedź a co dopiero rozmowęFakt, nawet sensownej rozmowy nie można znaleźć
Popisać... tak jak zwykła rozmowaPytanie też w jaki wiek celujesz. U mnie większość rozmów była jednak ze starszymi kobitkami niż ja, tak koło 40-45 lat. Z tymi młodszymi bardzo ciężko pogadać, chociaż też z 2 rozmowy może były.
No, ale serio ciężko tam jest. Jak chcesz se z kimś popisać, to to forum lepsze. Jak chcesz seksu, to pewnie lepsze ero czy DZ.Popisać... tak jak zwykła rozmowa
Tutaj też ciężko popisaćNo, ale serio ciężko tam jest. Jak chcesz se z kimś popisać, to to forum lepsze. Jak chcesz seksu, to pewnie lepsze ero czy DZ.