• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zbiornik.com Macie tam konto? Co sądzicie o tym portalu?

Mężczyzna

Niesforny

Cichy Podglądacz
Ależ ja sobie podglądam i nawet nie trzeba mnie namawiać, rany jak to mnie odpala jak on mi wysyła niecne materiały. Niby to mężczyźni są wzrokowcami, a ja dosłownie tracę głowę.
a jest szansa spróbować Cię "odpalić" ? ;) zdecydowanie polecam zajrzeć też do mnie.. ;>

Mężczyzna

CiekawiPrzyjemnosci

Seks Praktykant
Zbiornik zrobil się płatny SMS 3zl. Czy nadal jest nie wiem.
Datezone kiedyś można było wysłać jedna wiadomość dziennie za darmo teraz co najwyżej popatrzeć jeśli nie ma się konta vip.

W obu przypadkach oba portale to jedna wielka kupa. Realnych ludzi zero, a jeśli się nawet ktoś trafi to głównie napaleńcy. Pary czy same kobiety zrobili sobie z tych portali fb w wersji "pokaz cipe/huja" i zbierają lajki, chyba po to aby sie dowartościować bo innego wytlumaczenia nie widzę. Nic poza tym. No chyba iż ktoś chce zapłacić to takich kont też się znajdzie trochę.

Poznaliśmy kilka osób z obu portali, ale te osoby zliczymy u dwóch rąk jak na chyba 4 czy 5 lat bycia na tym portalu. Reszta tylko obiecuje, fantazjuje, pisze i na tym się kończy, lub faceci podający się za kobiety/pary wołają o zdjęcia..

Na spotkania tego typu to najszybciej na żywo na mieście się kogoś znajdzie niż na takich portalach czy tym forum.

Mężczyzna

hotel

Cichy Podglądacz
Zbiornik zrobil się płatny SMS 3zl. Czy nadal jest nie wiem.
Datezone kiedyś można było wysłać jedna wiadomość dziennie za darmo teraz co najwyżej popatrzeć jeśli nie ma się konta vip.

W obu przypadkach oba portale to jedna wielka kupa. Realnych ludzi zero, a jeśli się nawet ktoś trafi to głównie napaleńcy. Pary czy same kobiety zrobili sobie z tych portali fb w wersji "pokaz cipe/huja" i zbierają lajki, chyba po to aby sie dowartościować bo innego wytlumaczenia nie widzę. Nic poza tym. No chyba iż ktoś chce zapłacić to takich kont też się znajdzie trochę.

Poznaliśmy kilka osób z obu portali, ale te osoby zliczymy u dwóch rąk jak na chyba 4 czy 5 lat bycia na tym portalu. Reszta tylko obiecuje, fantazjuje, pisze i na tym się kończy, lub faceci podający się za kobiety/pary wołają o zdjęcia..

Na spotkania tego typu to najszybciej na żywo na mieście się kogoś znajdzie niż na takich portalach czy tym forum.
Fakt, nawet sensownej rozmowy nie można znaleźć :(

Mężczyzna

CiekawiPrzyjemnosci

Seks Praktykant
Fakt, nawet sensownej rozmowy nie można znaleźć :(
Sensownej rozmowy? Kolego tam ciężko doprosić się o jakąkolwiek odpowiedź a co dopiero rozmowę 🤣

Najbardziej nas bawią profile które to tak pięknie piszą iż każdemu odp kto skleci trochę w zdaniu. Później człowiek pisze sensowna wiadomość by nie wyjść na prostaka z zwykłym "hej co tam", co lepsze wiadomość zostanie odczytana ale odpowiedzi zero.

Z moją pisaliśmy do par i do samych kobiet, strzelam iż było nie mniej jak ponad 400-500 wiadomosci przez te wszystkie lata. Zgadnij ile odp bylo? Może z 30 do 40, z czego połowa zakończyła się na 1 odp, kolejne kilka na kilku wymienionych zdaniach, a ostatni to ludzie z którymi udało się spotkać na kawę I to wszystko.

Śmieszy nas jak czytamy w profilach ,że się ludzie chętnie spotkają, pogadają, poznają na dłużej, każdemu odp itd. To ściema. W rzeczywistości to jeśli nie jest się kobieta i nie ma pierdyliarda zdjęć to odp żadnej już nie mówiąc o spotkaniu w realu na coś więcej..

Oba portale shit warte, tak samo jak erodate..🤨