• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zastanawiam się co myśleć o tym materiale ...

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Bo wiecie ludziki Cudne żeby nie było że się doszukujemy na siłę - owszem zauważyłam w byłej mojej relacji ale jednak ?
Ja rozpatruję to wyłącznie jako Less :unsure: 💥 ale zaciekawiło mnie Wasze zdanie Ludziki ☺️

Mężczyzna

łukowianin40

Biegły Uwodziciel
Sądzę że lepiej obejrzeć film " jak podkrecić emocje w związku " tak by było bardziej ostro, romantycznie, by była większa bliskość i otwartość. Wolę patrzeć na to jak sprawić by związek funkcjonował prawidłowo.

Kto nie umie w związki niech sobie ogląda.

Do tego ten okropny tlumacz goolge który nie umie tłumaczyć na polski

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Sądzę że lepiej obejrzeć film " jak podkrecić emocje w związku " tak by było bardziej ostro, romantycznie, by była większa bliskość i otwartość. Wolę patrzeć na to jak sprawić by związek funkcjonował prawidłowo.

Kto nie umie w związki niech sobie ogląda.

Do tego ten okropny tlumacz goolge który nie umie tłumaczyć na polski
No co tłumacza pełna zgoda :)

Mężczyzna

bsquare

Nowicjusz
Pierdu pierdu, Smerdo Jajeczny...

Moja żona, odkąd sięgnę pamięcią, czyli jakieś 27 lat, unika kontaktu wzrokowego w seksie. Ja zresztą też, z wyjątkiem sytuacji, kiedy ktoś inny uprawia z nią seks – wtedy bardzo chętnie nawiązuje z nią kontakt wzrokowy. Mamy trójkę dzieci, spłaciliśmy hipotekę, żyjemy względnie długo i szczęśliwie. Gdyby chciała mnie kopnąć w tyłek i wyrzucić na śmietnik, już dawno mogła to zrobić. Miała kilka dłuższych relacji z innymi mężczyznami, niekiedy z pewnym emocjonalnym zaangażowaniem z jej strony, ale nigdy nie stanowiło to zagrożenia dla naszego związku.

To teraz uwaga, szykujcie banknoty, bo startuję z moim własnym poradnikiem. Obniżam głos o oktawę, i...

Jak rozpoznać, że w Twoim związku nie dzieje się najlepiej? Jest kilka oznak, których nie wolno ignorować, a które niezawodnie wskazują, że Twoja obecna relacja nie jest najszczęśliwsza.

Numer jeden: wierzysz w to, że bzdurny poradnik z jutuba rozwiąże Twoje problemy, zamiast porozmawiać na ten temat z najbliższą Ci osobą.

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Pierdu pierdu, Smerdo Jajeczny...

Moja żona, odkąd sięgnę pamięcią, czyli jakieś 27 lat, unika kontaktu wzrokowego w seksie. Ja zresztą też, z wyjątkiem sytuacji, kiedy ktoś inny uprawia z nią seks – wtedy bardzo chętnie nawiązuje z nią kontakt wzrokowy. Mamy trójkę dzieci, spłaciliśmy hipotekę, żyjemy względnie długo i szczęśliwie. Gdyby chciała mnie kopnąć w tyłek i wyrzucić na śmietnik, już dawno mogła to zrobić. Miała kilka dłuższych relacji z innymi mężczyznami, niekiedy z pewnym emocjonalnym zaangażowaniem z jej strony, ale nigdy nie stanowiło to zagrożenia dla naszego związku.

To teraz uwaga, szykujcie banknoty, bo startuję z moim własnym poradnikiem. Obniżam głos o oktawę, i...

Jak rozpoznać, że w Twoim związku nie dzieje się najlepiej? Jest kilka oznak, których nie wolno ignorować, a które niezawodnie wskazują, że Twoja obecna relacja nie jest najszczęśliwsza.

Numer jeden: wierzysz w to, że bzdurny poradnik z jutuba rozwiąże Twoje problemy, zamiast porozmawiać na ten temat z najbliższą Ci osobą.
Numer jeden: wierzysz w to, że bzdurny poradnik z jutuba rozwiąże Twoje problemy, zamiast porozmawiać na ten temat z najbliższą Ci osobą...
W poradnik nie wierze ale zapewniam Cię rozmowa może trwać 9 godz i tak potrafi nic nie dać ale Szacun Ludziku (y)

Mężczyzna

bsquare

Nowicjusz
To w żadnym wypadku nie była personalna wycieczka i nie implikowałem, że wierzysz w ten poradnik, ale dzięki za przywołanie do porządku.

To prawda, że rozmowa może trwać długo i nie rozwiązać problemu od razu, ale moim zdaniem da więcej, niż poradnik z YT. Takie materiały sprawią, że ludzie zamiast koncentrować się na sobie, swoich myślach i swoim zachowaniu, będą skupiać się na tym, co robi (lub czego nie robi) ich druga połowa, snuć domysły, albo – co gorsza – przechodzić od razu do konkluzji. Mam (wątpliwą?) przyjemność przechodzenia przez tzw. trudny okres (niezwiązany z moją relacją, bo tu, chwalić Boga podskakując, jest wspaniale), a częścią moich emocjonalnych peregrynacji jest wykształcanie i pogłębianie umiejętności autorefleksji, obserwacji swoich uczuć, myśli i zachowań – wydaje się oczywiste, że są to trzy różne rzeczy, ale jednak okazuje się, że często można mieć problemy z ich prawidłowym określeniem, a to dopiero początek.

Takie rozmowy nie są łatwe, ale jeśli są przeprowadzane w atmosferze wzajemnego szacunku i względnej szczerości, mogą ostatecznie coś dać. Chociaż niedawno był tu dyskutowany taki przypadek, w którym nic by nie pomogło (a przede wszystkim jutubowy poradnik).