• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zarobki mężczyzn

Ile musi minimum zarabiać mężczyzna, żeby był interesujący? (netto na rękę)

• Wieczny bezrobotny

Votes: 2 18,2%
  • do 3000

Votes: 0 0,0%
  • 3001-5000

• 5001-7000

• 7001-9000

Votes: 1 9,1%
  • 9001-11000

• 11001-15000

Votes: 4 36,4%
  • 15001-20000

• 20001-25000

• >25000

• Total voters
    11
Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Bo np. często spotykam się z podejściem dziewczyn, że facet musi zarabiać więcej niż kobieta, bo inaczej to nie wypada, nie jest męskie, gość nie jest ambitny, itp.
Zasadniczo to mężczyźni zarabiają więcej od kobiet...nieprzypadkowo mówi się o nierówności płacowej.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Zasadniczo to mężczyźni zarabiają więcej od kobiet...nieprzypadkowo mówi się o nierówności płacowej.
Ano mówi sie nieprzypadkowo, bo jest to fragment określonej polityki, która z nierównościa płacową ma niewiele wspólnego
Natomiast w realnych, nowoczesnych związkach istotne jest aby wnieść to, co jest mozliwe w zakresie uczestnika.
Po za tym nie jest to tematem wątku, i brzydko pachnie;)

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Sialalalala

Podrywacz
Ale że według Ciebie to zanim zacznie rozmowę to poprosi o wyciąg z konta?!? W jakim Ty się środowisku obracasz?
Po co wyciąg? Starczy, że dziewczyna spyta się o to, czym się facet zajmuje i już jakieś pojęcie ma. Sam podczas rozmów spotykałem się z tym, że dziewczyna patrzyła na to, czym facet się zajmuje, i czy nie jest "niższa klasa" w porównaniu z nią.
Zresztą, poczytaj sobie necie o podejściu dziewczyn do zarobków, to jest dość częste.

Mężczyzna

HunTer

Biegły Uwodziciel
Po co wyciąg? Starczy, że dziewczyna spyta się o to, czym się facet zajmuje i już jakieś pojęcie ma. Sam podczas rozmów spotykałem się z tym, że dziewczyna patrzyła na to, czym facet się zajmuje, i czy nie jest "niższa klasa" w porównaniu z nią.
Zresztą, poczytaj sobie necie o podejściu dziewczyn do zarobków, to jest dość częste.
A byłem przekonany że jak pyta czym się zajmujesz to chce własne to poznać a nie zarobki. Widocznie byłem w błędzie 🤔

Kobieta

aga02

Nowicjusz
Miałem kiedyś taki letni romansik z pewną Małgosią. Małgosia była nieskomplikowana.
Na pytanie: Co Małgosiu lubisz najbardziej robić?
Odpowiedziała: Ja to najbardziej lubię opalać się na deku.

Nie wiem czy to może być odpowiedzią na tytułowe pytanie, ale może chociaż jakaś wskazówka.
A może, po prostu kobiety lubią czasem poobcować z prawdziwym burakiem, i zejść do jego poziomu.