Wczoraj pierwszy raz odwiedziłem w nowym mieszkaniu kumpla-singla. 26 lat, w środku unosił się zapach masturbacji, a na kanapie chusteczki…
Zdarzyły się wam takie historie?
Może chciał Cie zaprosić do wspólnego walenia ale nie wiedział jak zagadaćWczoraj pierwszy raz odwiedziłem w nowym mieszkaniu kumpla-singla. 26 lat, w środku unosił się zapach masturbacji, a na kanapie chusteczki…
Na przykład wywietrzyćA co ma chłop robić? Nie żałuj mu, też mu się należy trochę przyjemności w życiu.
To zwykle pytanie. Takie komentarze są zbędne, bo nic wartościowego nie wnoszą.A co to dział pod nazwą" brawo girl"
???
Wartościowego ?To zwykle pytanie. Takie komentarze są zbędne, bo nic wartościowego nie wnoszą.
Forum jest od zadawania pytań o rożnego rodzaju tematyce seksualnej. Wartościowe dla tematu nie oznacza wartościowego w ogólnym tego słowa znaczeniu.Wartościowego ?
Ale To Nie Jest W Kategorii Porad I Umierać Też Nikt Nie UmieraForum jest od zadawania pytań o rożnego rodzaju tematyce seksualnej. Wartościowe dla tematu nie oznacza wartościowego w ogólnym tego słowa znaczeniu.
Radzę czytać ze zrozumieniem, bo najwidoczniej upały nie działają na Ciebie korzystnie.Ale To Nie Jest W Kategorii Porad I Umierać Też Nikt Nie Umiera
Chcesz Tylko Wiedzieć Czy Mu Zrobić Loda Czy Nie NapaleńcuRadzę czytać ze zrozumieniem, bo najwidoczniej upały nie działają na Ciebie korzystnie.
Jak Twój temat...To zwykle pytanie. Takie komentarze są zbędne, bo nic wartościowego nie wnoszą.
Forum jest do dzielenia się doświadczeniami. Jeśli się takich nie ma lub nie chce się nimi dzielić, to po prostu się nie odpowiada. No chyba, że jest się dziadersem, wtedy zawsze trzeba wtrącić swoje trzy groszeJak Twój temat...
Dam Ci dzieciaku dobrą radę życiową...
Na głupie pytania dostaje się głupie odpowiedzi
Chyba tak jak już ktoś napisał, może wstydził się zagadać, ale dla mnie jako kobiety absolutnie byłoby to nie do przyjęcia, żeby do takiego syfu mnie zaprosić.Wczoraj pierwszy raz odwiedziłem w nowym mieszkaniu kumpla-singla. 26 lat, w środku unosił się zapach masturbacji, a na kanapie chusteczki…
A Sama Masz Pierdolnik W Pokoju & ŁazienceChyba tak jak już ktoś napisał, może wstydził się zagadać, ale dla mnie jako kobiety absolutnie byłoby to nie do przyjęcia, żeby do takiego syfu mnie zaprosić.
Słucham? mów za siebieA Sama Masz Pierdolnik W Pokoju & Łazience
A Nie ?Słucham? mów za siebie
ŻałosneA Nie ?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | lubie intymny zapach cipki | Seks | 1 | |
Jak Panie określacie swój zapach cipki? Również jak Panowie oceniacie? | Seks | 36 | ||
N | Nieprzyjemny zapach z penisa | Seks | 11 | |
K | Zapach mężczyzny - wpływ przy wyborze partnera | Seks | 25 | |
G | Zapach, smak spermy jest obrzydliwy. Jak zrobić mu dobrze? | Porady seksualne | 19 |