• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Żałuję, że tego nie zrobiłam/zrobiłem w przeszłości

Mężczyzna

haster692

Seks Praktykant
Zazdroszczę Ci :)
Polecam każdemu. Emocje temu towarzyszące są niesamowite. To jak serce dudni... Czy ktoś zaraz nie wyjdzie zza rogu korytarza, albo z mijanego pokoju. Czy winda nie stanie na tym piętrze. Albo przejechać się windą nago, czy wrzucenie swoich ubrań do windy i wysłanie ich na losowe piętro wraz z kartą do pokoju.
Ohh!

Mężczyzna

nasycony

Cichy Podglądacz
Ja miałem kiedy taką sytuację, że poszliśmy do piwnicy z sąsiadem (mieliśmy po 12 lat) po rowery. Ale zanim je wzięliśmy to gadaliśmy o higienistce szkolnej, że taka fajna z niej dupa. Później zeszliśmy na temat tego, czy walimy konia, po czym on zdjął spodnie i majtki i pokazał mi swojego kutasa więc i ja mu pokazałem swojego kutasa. Obaj złapaliśmy.sie wzajemnie za swoje kutasy i było nam cudownie.
Nigdy do tego nie wróciliśmy a teraz żałuję, że nie obciągnąłem mu kutasa. I w tej chwili walę konia do tego wspomnienia 🤭

Mężczyzna

Warszawiak82

Seks Praktykant
Żałuję że późno przestałem być prawiczkiem
Mam identycznie. A dokładniej, to dość długo byłem skrajnym idealistą, że pierwszy raz chce przeżyć w stałym związku, że to musi być coś wyjątkowego z dziewczyną z którą będzie mnie wiązało coś wyjątkowego i na zawsze zostaniemy dla siebie tymi jedynymi.

Wtedy budowałem z tego jakąś wartość, że będę z seksem czekał na tą jedyną.

I co? I w efekcie nie mam totalnie żadnych erotycznych wspomnień z okresu nastolatka. Maks co było, to całowanie z jedną dziewczyną z którą byłem w takim niby związku na odległość w wieku 16 lat, ale wtedy jedynie położyłem jej rękę na brzuchu....taki chciałem być szarmancki i ją "szanować".

Zatem okres największego buzowania hormonów spędziłem na czekaniu na tą jedyną, oczywiście z wyobrażeniem, że ta "ona" niesamowicie doceni że tak z tym na nią czekałem 😁 .

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry