Mogę Pv?Chętnie wyślę zdjęcie do zalania
KreatywnieChętna!
Profesjonalne i w pełni spersonalizowane zalanie. Kawą, herbatą, wodą, kwasem chlebowym, colą, ... - czym tylko sobie zamarzysz
Chyba, że ma być nieco bardziej finezyjnie, to wyskoczę wtedy z niezłego wina albo lepiej - z mojego ulubionego ginu - a to jest poświęcenie, bo ten trunek można wylewać tylko do gardła lub na nagie ciało, ale czego się nie robi, by zrobić komuś dzień
Do usług!![]()
Tyyy, taki szybki odzewKreatywniejak chcesz to i tobie mogę podesłać fotki
![]()
Nie podglądaj!
Czy można samego siebie zamknąć w paczce i wysłać do Ciebie? Jeśli tak to poproszę o zalewanie ginem(jaki jest Twój ulubiony?).Chętna!
Profesjonalne i w pełni spersonalizowane zalanie. Kawą, herbatą, wodą, kwasem chlebowym, colą, ... - czym tylko sobie zamarzysz
Chyba, że ma być nieco bardziej finezyjnie, to wyskoczę wtedy z niezłego wina albo lepiej - z mojego ulubionego ginu - a to jest poświęcenie, bo ten trunek można wylewać tylko do gardła lub na nagie ciało, ale czego się nie robi, by zrobić komuś dzień
Do usług!![]()
Sosna uwazaj ona dzis octem zalewa...........sprawdziłemCzy można samego siebie zamknąć w paczce i wysłać do Ciebie? Jeśli tak to poproszę o zalewanie ginem(jaki jest Twój ulubiony?).![]()
Za darmo to i ocet słodki.Sosna uwazaj ona dzis octem zalewa...........sprawdziłem![]()
Zeby za darmo........ale intencja może byc slodka to wtedy i kwasZa darmo to i ocet słodki.![]()
W sumie masz rację, bo 100% tej siły wykorzystuję gdzie indziej i do czego innego...Masz niedostateczną siłę przekonywania![]()
![]()
Tylko ta paczka to z jakąś kokardką, hmm? Inna sorry, ale nie przejdzieCzy można samego siebie zamknąć w paczce i wysłać do Ciebie? Jeśli tak to poproszę o zalewanie ginem(jaki jest Twój ulubiony?).![]()
I Tobie coś powiedzieć...Sosna uwazaj ona dzis octem zalewa...........sprawdziłem![]()
W sumie masz rację, bo 100% tej siły wykorzystuję gdzie indziej i do czego innego...
Tylko ta paczka to z jakąś kokardką, hmm? Inna sorry, ale nie przejdzie
A co do ginu to Hendrick's 🩵 (byle nie Midsummer Solstice)
I Tobie coś powiedzieć...![]()
Dobrze będzie kokardka. Dobry gin.W sumie masz rację, bo 100% tej siły wykorzystuję gdzie indziej i do czego innego...
Tylko ta paczka to z jakąś kokardką, hmm? Inna sorry, ale nie przejdzie
A co do ginu to Hendrick's 🩵 (byle nie Midsummer Solstice)
I Tobie coś powiedzieć...![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Zalewanie fotek i nie tylko | Fetysze i perwersje | 15 | |
K | Zalewanie fotek filmów | Ogłoszenia | 0 | |
A | Zalewanie wydrukowanych zdjęć | Fetysze i perwersje | 0 | |
C | Zalewanie bielizny | Ogłoszenia | 0 | |
M | Zalewanie cipki. | Fetysze i perwersje | 8 |