• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zaglądacie swoim partnerom w telefon ?

Kobieta

anawlis

Seks Praktykant
Ufacie i nie sprawdzacie czy nie możecie się powstrzymać?
Mój mi mówi o zaufaniu ale widziałam że bajurzy na boku. I jak tu ufać ?

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Nie wyobrażam sobie nie mieć telefonu zabezpieczonego hasłem, które tylko ja znam. Tak samo wydaje mi się to normalne u innych. Nie rozumiem więc jak można żonie/mężowi/dziewczynie/chłopakowi sprawdzić cokolwiek. To są podstawowe środki cyberbezpieczeństwa - hasło, serio nie macie?

Mężczyzna

Pawko

Seks Praktykant
Nie wyobrażam sobie nie mieć telefonu zabezpieczonego hasłem, które tylko ja znam. Tak samo wydaje mi się to normalne u innych. Nie rozumiem więc jak można żonie/mężowi/dziewczynie/chłopakowi sprawdzić cokolwiek. To są podstawowe środki cyberbezpieczeństwa - hasło, serio nie macie?
U nas jest odwrotnie, znamy wzajemnie hasła do telefonów a nawet mamy wzajemnie dodane swoje odciski palców, nie mamy sobie nic do ukrycia, ale ogólnie nie wykorzystujemy tego do sprawdzania sobie telefonów, nawet jak ktoś dzwoni do mnie to bez obaw, nie widząc kto dzwoni, mówię żonie by odebrała za mnie i odwrotnie niejednorodnie ja odbierałem telefon za nią.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
U nas jest odwrotnie, znamy wzajemnie hasła do telefonów a nawet mamy wzajemnie dodane swoje odciski palców, nie mamy sobie nic do ukrycia, ale ogólnie nie wykorzystujemy tego do sprawdzania sobie telefonów, nawet jak ktoś dzwoni do mnie to bez obaw, nie widząc kto dzwoni, mówię żonie by odebrała za mnie i odwrotnie niejednorodnie ja odbierałem telefon za nią.
Na FB też macie wspólne konto? 😁

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ufacie i nie sprawdzacie czy nie możecie się powstrzymać?
Mój mi mówi o zaufaniu ale widziałam że bajurzy na boku. I jak tu ufać ?
Nigdy w życiu bym nie zajrzała i nie zajrzałam. Dla mnie prywatność to rzecz święta, tak samo na kompa.
Tak samo jak cenię swoją prywatność tak szanuję ją u innych.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
A gdybyś czuła że ucieka z telefonem nie czułabys niepokoju że kogoś ma na boku ?
Może jestem zbyt pewna siebie i naiwna, ale nie przytrafiło mi się to więc ciężko powiedzieć. Pewnie wybrałabym rozmowę, głośną rozmowę. Ale nie posunęłabym się do szperania za czyimiś plecami.

Mężczyzna

forg

Biegły Uwodziciel
A gdybyś czuła że ucieka z telefonem nie czułabys niepokoju że kogoś ma na boku ?
Ale co to znaczy: ucieka? Jest para. Każde ma telefon. Każdy jest zabezpieczony hasłem. Podobnie komputer. I .... ok. Na "wszelki wypadek" (na przykład zgon partnera) dodawany jest odcisk palca. Ja np mam dodany swój palec w telefonie syna. Ale nie po to, by w tym telefonie grzebać. Nigdy bym tego nie zrobił bez wiedzy syna.
Zatem jeśli ktoś partnerowi grzebie w telefonie, torebce, komputerze osobistym to szczerze mu współczuję takiego "związku". Opartego na sam nie wiem czym.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry