Cześć. Mam takie przypuszczenie, że mam na penisie za dużo skóry.. dobra do rzeczy. Po ostatniej rozmowie z znajomymi o sexie wszyscy panowie mówili że jak im staje penis to odsłania się napletek. U mnie niestety tak nie ma. Czy któryś z panów też tak ma?
Cześć. Mam takie przypuszczenie, że mam na penisie za dużo skóry.. dobra do rzeczy. Po ostatniej rozmowie z znajomymi o sexie wszyscy panowie mówili że jak im staje penis to odsłania się napletek. U mnie niestety tak nie ma. Czy któryś z panów też tak ma?
Sam jesteś stulejka.
To nic niezwykłego, to się zdarza. Jeśli możesz ściągnąć napletek ręcznie i odsłonić żołądź to po prostu tak masz.
Jak nie możesz, to faktycznie stulejka. To wtedy do lekarza i zabieg pomoże.
Po prostu masz długi napletek, jeśli normalnie schodzi i ci to nie przeszkadza to zwyvzajnie tak masz i tyle. A jak przeszkadza można zrobić zabieg jest częściowe obrzezanie
Nie Ty jeden. Ja też mam ów "nadmiar skóry" jak mi stanie to dłonią go mogę zsunąć. Mi to nie przeszkadza a dotychczasowe partnerki zawsze miały z tym miłą zabawę.
Nawet nie krzesła mi myśl by coś z tym "zrobić"
Nie Ty jeden. Ja też mam ów "nadmiar skóry" jak mi stanie to dłonią go mogę zsunąć. Mi to nie przeszkadza a dotychczasowe partnerki zawsze miały z tym miłą zabawę.
Nawet nie krzesła mi myśl by coś z tym "zrobić"
Też tak mam. Jak mi kutas stoi to tylko czubek żołędzi wystaje. Napletek muszę albo ręką zsunąć, albo Panna to ustami robi. Zero problemu. Jeszcze żadna się nie skarżyła.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.