A próbowałaś dwóch na raz ? w jedną szparkę ?Otóż to
A próbowałaś dwóch na raz ? w jedną szparkę ?Otóż to
Tak ale to do mnie nie przemawia, czasem wkładam sobie jakąś zabaweczkę jeszcze.A próbowałaś dwóch na raz ? w jedną szparkę ?
Rozumiem a tym bardziej że nie jest to zbyt wygodne do działaniaTak ale to do mnie nie przemawia, czasem wkładam sobie jakąś zabaweczkę jeszcze.
No to jest najgorsze w tymRozumiem a tym bardziej że nie jest to zbyt wygodne do działania
Właśnie to już lepiej popatrzeć tyko. Lub brać na rożenNo to jest najgorsze w tym
Jest jeszcze inna opcjaWłaśnie to już lepiej popatrzeć tyko. Lub brać na rożen![]()
Jaka ?Jest jeszcze inna opcja
Ciężko to zobrazować, ale my to robimy tak że kładę się bokiem i jeden w cipke a drugi w pupkę. Jestem przy tym wypięta tak że panowie mają pełną swobodę ruchuJaka ?
Drogie panie polecam jogęCiężko to zobrazować, ale my to robimy tak że kładę się bokiem i jeden w cipke a drugi w pupkę. Jestem przy tym wypięta tak że panowie mają pełną swobodę ruchu
Też fajnieCiężko to zobrazować, ale my to robimy tak że kładę się bokiem i jeden w cipke a drugi w pupkę. Jestem przy tym wypięta tak że panowie mają pełną swobodę ruchu
U nas jest tak samo, raz jeden raz drugiTeż fajnieU nas żona raz się obraca raz jednemu a raz drugiemu.
Ja mam takie krzesło obrotowe i Panowie sami mnie obracająU nas jest tak samo, raz jeden raz drugi
Fajnie tak na boczku hi hi czyli na leniuchaU nas jest tak samo, raz jeden raz drugi
Hmmm musimy takie sobię kupićJa mam takie krzesło obrotowe i Panowie sami mnie obracają![]()
Oj wypraszam sobie, ja tam daje 100% z siebieFajnie tak na boczku hi hi czyli na leniucha![]()
Też często się kładę pod żoną i ssie jej suty gdy daje od tylcaOstatnio jak była z trzema na raz to jeden jebał od tyłu, drugiemu obciagała, a trzeci położył się pod nią i lizał jej sutki
No bo kobiety stale mogąOj wypraszam sobie, ja tam daje 100% z siebie![]()
PolecamHmmm musimy takie sobię kupić
to obrotna dziewczyna, ja max 2 na razOstatnio jak była z trzema na raz to jeden jebał od tyłu, drugiemu obciagała, a trzeci położył się pod nią i lizał jej sutki
Taż miała trzech, a tak to przeważnie dwóch, albo jedenPolecam
to obrotna dziewczyna, ja max 2 na raz
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Z chęcią się poznam | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Nudzę się ostatnio, z chęcią poswintuszę z kobietami na GG. | Fantazje erotyczne | 7 | |
P | Mam 24 lata i z chęcią poznam dziewczynę | Ogłoszenia | 0 | |
A | Pogadam o twojej żonie a może coś więcej ? | Ogłoszenia | 5 | |
K | Gdzie pogadam | Seks | 12 |