Mozemy popisać?Zapraszam na priv, jak chcecie pogadać
Pewno sobie tak myślą, ale potem dziękują że mogli zerznać taką mamuśkęA ja tak z innej beczki.
Czy nie przeszkadza wam ze faceci ktorzy bzykaja wasze zony, moga sobie w glebi duszy myslec o was ze jestescie frajerami?
Cos na styl " co za debil , daje mi swoja kobiete do bzykania"
Czy ewentualnie jest wam to obojetne , co inni o was moga myslec?
A uważasz że tak w głębi duszy o nas myślą ?A ja tak z innej beczki.
Czy nie przeszkadza wam ze faceci ktorzy bzykaja wasze zony, moga sobie w glebi duszy myslec o was ze jestescie frajerami?
No z tym spuszczaniem w cipce to za wielu chętnych nie ma. Wielu obawia się że zasieje i zostaną tym obciążeniOni tylko myślą żeby ją porządnie zerżnąć i się spuścić najlepiej w jej cipce
Można wiedzieć w jakim klubie ?My jesteśmy po kilku wizytach w klubach. I kilka razy spotkaliśmy się z gościem poznanym na zbiorniku
Obstawiam ze napewno jakas czesc tak mysli, oczywiscie ze podziekuja ze mogli przeleciec wasze zonki, bo przeciez nie powie ci w twarz zaraz po bzykaniu ze z ciebie ciota jest.A uważasz że tak w głębi duszy o nas myślą ?
JakośObstawiam ze napewno jakas czesc tak mysli, oczywiscie ze podziekuja ze mogli przeleciec wasze zonki, bo przeciez nie powie ci w twarz zaraz po bzykaniu ze z ciebie ciota jest.
Ale to moje przemyslenia wiec moge sie tez mylic.
I jeszcze jedno czy nie obawiacie sie ze wasze zonki nie zaczna spotykac sie potajemnie,z ktoryms z facetow. Tak aby mogla sie z nim bawic bez waszej wiedzy.
A ja tak z innej beczki.
Moze nie jesteśmy świeżo doświadczoną parą w tym klimacie(prawie 5 lat) jak masz jakieś pytania to śmiałoHej. Z chęcią pogadam ze świeżo doświadczoną parą w klimatach cuckold – gdzie facet pozwolił swojej dziewczynie/żonie na taką zabawę z jednym lub kilkoma w jego obecności. W sumie ciekawię mnie doświadczenie „po” – znaczy się co to zmieniło w związku, jak to jest postrzegane z perspektywy czasu itd. Interesują mnie doświadczenia zarówno Pań jak i Panów.
Jak udało się Wam przekonać swoją drugą połówkę lub też jak zostaliście do tego przekonani. Ja mam dość ubogie doświadczenia z odległej przeszłości i wielką chęć na powtórkę po latach i nie mogę znaleźć właściwej drogi do celu.
Ewentualnie, mogę porozmawiać swobodnie z jakąś kobitą która nie do końca rozumie potrzeby swego faceta w tej materii – po prostu odpowiem na pytania, a może choć ona zrozumie jak to działa, dzięki czemu być może pośrednio pomogę jakiemuś innemu ziomkowi – gdy jego Pani się przełamie – a warto
Osobiście ni mam takich wątpliwościObstawiam ze napewno jakas czesc tak mysli, oczywiscie ze podziekuja ze mogli przeleciec wasze zonki, bo przeciez nie powie ci w twarz zaraz po bzykaniu ze z ciebie ciota jest.
I jeszcze jedno czy nie obawiacie sie ze wasze zonki nie zaczna spotykac sie potajemnie,z ktoryms z facetow. Tak aby mogla sie z nim bawic bez waszej wiedzy.
Mnie osobiście by to nie przeszkadzało, a wiem że moja mi zawsze mówi o skokach w bokObstawiam ze napewno jakas czesc tak mysli, oczywiscie ze podziekuja ze mogli przeleciec wasze zonki, bo przeciez nie powie ci w twarz zaraz po bzykaniu ze z ciebie ciota jest.
Nigdy mi to przez myśl nie przeszło żeby spotykać się za plecami mojego partnera. Kwestia zaufaniaOsobiście ni mam takich wątpliwości
A moja mnie zaprasza bym brał w tym udział bierny lub czynnyMnie osobiście by to nie przeszkadzało, a wiem że moja mi zawsze mówi o skokach w bok
A moja mnie zaprasza bym brał w tym udział bierny lub czynny
To fajna kobitka z niejA moja mnie zaprasza bym brał w tym udział bierny lub czynny
Tak i dlatego uważam że jej się należy swoboda w seksi.Mój narzeczony t
To fajna kobitka z niej
Mój narzeczony zawsze się z kim to robię i kiedy, jak ma ochotę to bierze udział. Ostatnio tylko się przyglądaA moja mnie zaprasza bym brał w tym udział bierny lub czynny