• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wzrost kobiety

Kobieta

Cassie

Cichy Podglądacz
Patrz, a ja mam 169 i jestem wysoka 🤣
Może wiekowo się trochę zmieniło. Jak na moj rocznik mój wzrost jest całkiem normalny, ale takie roczniki 03,04 to już dziewczyny coraz wyższe po 170, 180 pare jako norma, a jak patrzeć na pokolenie rodziców, to i ja podchodzę pod wysoka.

Mężczyzna

stinger1939

Cichy Podglądacz
Mówi się, że w łóżku wzrost się nie liczy ale kiedyś przekonałem się, że to nie do końca prawda. Sam mam 185cm a moja była partnerka 154cm. Okazało się, że kiedy leżała podemną w pozycji klasycznej to jej głowa kończyła się o wiele niżej niż moja, gdzieś na wysokości mojej klatki piersiowej. Pierwszy raz miałem sytuację, kiedy to podczas stosunku nie możliwe było, żeby się pocałować w usta. No może co najwyżej w czoło. Oczywiście nie przeszkadzało mi to wcale ale nie ukrywam, że było to małe utrudnienie. Mimo to bardzo mnie podniecała swoją delikatną posturą i tym że nawet w szpilkach na platformie mających 10cm sięgała mi ledwie do brody. Teraz mam kobietę o wzroście 160cm i uważam że jest to świetny wzrost. Te drobne dłonie i zgrabne małe stópki to coś pięknego. Wysokie kobiety też są bardzo seksi ale jedna uwaga... muszą być szczupłe, żeby nie przytłaczały facetów swoim gabarytem. Poprostu mało który facet lubi mieć w łóżku partnerkę cięższą od siebie. A więc dbajcie o swoją figurę wysokie dziewczyny a będziecie mieć naprawdę duże powodzenie :)

Kobieta

Guilty Pleasure

Seks Praktykant
Wysokie kobiety też są bardzo seksi ale jedna uwaga... muszą być szczupłe, żeby nie przytłaczały facetów swoim gabarytem. Poprostu mało który facet lubi mieć w łóżku partnerkę cięższą od siebie. A więc dbajcie o swoją figurę wysokie dziewczyny a będziecie mieć naprawdę duże powodzenie :)
A to te niskie, już nie muszą dbać o siebie i o swoją figurę 🤣?
Gdy 152 cm laska przytyje 25 kg, stanie się okrągłą, gabarytową kulką, mogącą z powodzeniem wgnieść w łóżko cherlawego partnera!
Jako wysoka dziewczyna, mówię stanowcze NIE takiemu stawianiu sprawy 🤪.

Mężczyzna

stinger1939

Cichy Podglądacz
A to te niskie, już nie muszą dbać o siebie i o swoją figurę 🤣?
Gdy 152 cm laska przytyje 25 kg, stanie się okrągłą, gabarytową kulką, mogącą z powodzeniem wgnieść w łóżko cherlawego partnera!
Jako wysoka dziewczyna, mówię stanowcze NIE takiemu stawianiu sprawy 🤪.
Tych niskich też się to tyczy ale może w ciut mniejszym stopniu. Mi przykładowo osobiście bardziej podoba się kobieta 190cm wzrostu i 65 kg wagi, niż 180cm i 80kg. My nie boimy się waszego wzrostu, jak co niektóre wyższe kobiety uważają, tylko właśnie gabarytu. Tu takie małe wyjaśnienie dla kobiet mających 180cm wzrostu i narzekających że nie mogą znaleźć partnera. Może tu wcale nie o wysoki wzrost chodzi... 😉

Kobieta

Kicia.s

Cichy Podglądacz
Czy wysokim mężczyznom podobają się dużo niższe kobiety, takie 158 cm? 😁
Ja mam 160wzr a mój Pan 194. Co więcej, Jego znajomym też się podobają dużo niższe dziewczyny.

Pytanie do Ciebie, a co dla Ciebie oznacza wysoki mężczyzna? Wysoki to znaczy, że ile On by musiał mieć wzrostu?