I nagle od 156 cm zaczynają się suczyska Sama mam 169 cmKobiety poniżej 155 cm są słodkie. Szczególnie te krąglejsze .
I nagle od 156 cm zaczynają się suczyska Sama mam 169 cmKobiety poniżej 155 cm są słodkie. Szczególnie te krąglejsze .
Jako niski, mam często strategiczne miejsca bezpośrednio na wysokości wzroku.I nagle od 156 cm zaczynają się suczyska Sama mam 169 cm
Czasy się zmieniły gdzie śmiano się z wysokich dziewczyn.Kobieta z każdym wzrostem i budową ciała znajdzie kogoś dla siebie, ale dla mnie najbardziej atrakcyjne wizualnie są szczupłe ~180.
Nie bez powodu takie kobiety są wybierane na modelki - nogi do nieba samego, figura idealna ale też niestety nie należę do tego grona
Może i logistycznie łatwiej z niższymi, ale nie widziałam jeszcze faceta, który by odtrącił zaloty wyższej
No tak ale te 180 cm + mają nogi do nieba, ale głowy w chmurach Więc odtracenie z automatuKobieta z każdym wzrostem i budową ciała znajdzie kogoś dla siebie, ale dla mnie najbardziej atrakcyjne wizualnie są szczupłe ~180.
Nie bez powodu takie kobiety są wybierane na modelki - nogi do nieba samego, figura idealna ale też niestety nie należę do tego grona
Może i logistycznie łatwiej z niższymi, ale nie widziałam jeszcze faceta, który by odtrącił zaloty wyższej
Jeszcze dolicz szpilki.No tak ale te 180 cm + mają nogi do nieba, ale głowy w chmurach Więc odtracenie z automatu
Szpilka już jest - w pościeJeszcze dolicz szpilki.
A tam, generalizowanie Znam wysokie z wysokimi partnerami, średnimi i równymi, więc w obcasach, nawet niższymi.No tak ale te 180 cm + mają nogi do nieba, ale głowy w chmurach Więc odtracenie z automatu
Oczywiście. Wszelkie stereotypy ostatnio biorą w łeb i dobrze. Najzabawniejsze jest to, że wszelkie "dobory" partnerów typu technicznego traca swój sens w przypadku spotkania kogoś spoza schematu. Jak sie okazuje jest wielkie zdziwienie i radość. Bo wbrew powszechnemu mniemaniu decyduja parametry które z technologią kochania nie maja wiele wspolnego. Chyba, żę partnerzy są na poziomie wibratorów ( a to bardzo częste).Charakter cytowanego postu ma cechy retorsji wobec wypowiedzi niektórych pań na temat wzrostu facetów No ........musiałemA tam, generalizowanie Znam wysokie z wysokimi partnerami, średnimi i równymi, więc w obcasach, nawet niższymi.
Takie kobiety też jednak najpierw patrzą na wysokich. Wcześniej istniał stereotyp, że facet powinien być wyższy, ale wydaje mi się, że powoli to odchodzi.
Narzucone jakieś chore zasady, nie wiadomo po co, bo co ludzie powiedzą. Luzu trochę w życiu, a wszystkim będzie łatwiej
Ja mam 190 cm wzrostu więc bez problemu się zgramyJa mam 182 cm także tego...
Nie mi nie przeszkadza. Wzrost jest dla mnie drugorzędnyA jeśli już o proporcjach mowa, to nie przeszkadza wam, że tak niskie kobiety mają np za duży biust jak na swój wzrost?
Jest idealnymJa mam 170 i w sumie jak dla mnie idealnie .
Patrz, a ja mam 169 i jestem wysokaZależy. Ja sama jestem dosyć niska, 167, wysokim dziewczynom na pewno zazdroszczę zgrabnych nóg do samego nieba, jak dla mnie wyglądają przepięknie, jeszcze pod warunkiem, ze szczupłe. Na niskich kobietach niestety ale widać każdy kilogram. Ale tez akurat sama lubię bardzo wysokich mężczyzn, najwyższy jaki mi się trafił miał 215, ale to już inna historia
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Niski wzrost grupa wsparcia | Seks | 41 | ||
Niski wzrost utrudnia mi życie. | Seks | 41 | ||
A | Wzrost partnerek i partnerów | Seks | 8 | |
Niski wzrost problem załamka | Fetysze i perwersje | 72 | ||
Pytanie do dziewczyn wzrost | Sprawy kobiet | 49 |