• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wzrost kobiety

Kobieta

Ada_L_87

Biegły Uwodziciel
Możesz być modelką z pokazu Victoria's Secret i mieć idealne proporcje, ale jeśli masz w głowie tylko sznurek przytrzymujący uszy, to cały urok niestety pryska.

Możesz być natomiast kobietą o lotnym, bystrym umyśle, ciekawej osobowości i mieć to coś przyciągającego w oczach, wówczas myślę, że nawet trochę zaburzone proporcje tracą na znaczeniu.

Jednak odnosząc się do postawionego pytania, dobrze Piotruś Pan to napisał, kluczem jest akceptacja oraz pewność siebie i swoich atutów.

Sama masz wyśrubowane standardy jeśli chodzi o kwestie wizualne, zatem wiesz, o czym mówię. Nie jesteś zupą pomidorową, by każdy Cię lubił i byś była atrakcyjna w oczach każdego mężczyzny. Jednemu nie będziesz się podobać i koniec, za to inny nie będzie widział świata poza Tobą i będziesz dla niego idealna właśnie taka, jaka jesteś - z takim wzrostem, z takimi proporcjami, z takim rozmiarem biustu, etc. Jednak, wracając do początku, sama jestem niska i drobna, ale to jedynie drugi plan, ponieważ wzrost tu o niczym, dosłownie o niczym nie decyduje. To, co najważniejsze i najistotniejsze siedzi w głowie.

Mężczyzna

Midnight Rambler

Seks Praktykant
Fajnie podsumowane.
Zawsze się zastanawiałam czy jak mężczyźni patrzą na niską kobietę z bardzo dużym biustem, to czy myślą sobie, że ma mega zaburzone proporcje i że to wcale atrakcyjne nie jest.
Podejrzewam, że mężczyźni mają znacznie mniej rozkminek niż się kobietom wydaje 😂 Jeśli mi się ktoś podoba, to nie przypominam sobie, żebym analizował dlaczego. A że raczej nie posądzam siebie o bycie wyjątkowym w tej kwestii, to zakładam, źe inni też nie mają w oczach przyrządów pomiarowych i tabelek z zanotowanymi ululubionymi proporcjami 😁

Kobieta

RoseGold

Podrywacz
Ja mam 168cm ale uważam że to niski i kurduplowaty wzrost, żałuję że nie mam wyższego np. 175cm czy np. jak moja matka ok. 180-182cm. Niestety tata kurdupel tutaj zadziałał. Jak dla mnie wysoki facet to od 185cm w górę.

Mężczyzna

Barteq1

Erotoman
Ja mam 168cm ale uważam że to niski i kurduplowaty wzrost, żałuję że nie mam wyższego np. 175cm czy np. jak moja matka ok. 180-182cm. Niestety tata kurdupel tutaj zadziałał. Jak dla mnie wysoki facet to od 185cm w górę.
Małe jest piękne, chyba że ten wzrost jest do czegoś potrzebny