Podejrzewam, że mężczyźni mają znacznie mniej rozkminek niż się kobietom wydaje Jeśli mi się ktoś podoba, to nie przypominam sobie, żebym analizował dlaczego. A że raczej nie posądzam siebie o bycie wyjątkowym w tej kwestii, to zakładam, źe inni też nie mają w oczach przyrządów pomiarowych i tabelek z zanotowanymi ululubionymi proporcjamiFajnie podsumowane.
Zawsze się zastanawiałam czy jak mężczyźni patrzą na niską kobietę z bardzo dużym biustem, to czy myślą sobie, że ma mega zaburzone proporcje i że to wcale atrakcyjne nie jest.
To dobrzeNie mam zbytnio problemów ze swoim wyglądem. Myślę, że jestem w miarę atrakcyjna, otoczenie też pozwala mi tak myśleć. Po prostu zadałam z ciekawości pytanie : )
Na tym to polega I dlatego jest ekstraZ reguły faceci mniej wszystko analizują i idą na żywioł : )
Mnie by to ciekawiło, ale przy mnie musiałaby mieć co najmniej dwa metry, żeby to miało sensCiekawa jest też odwrotna sytuacja. Bardzo wysoka kobieta i dużo niższy facet.
Ja bardzo lubię, mam 191 cm
A tak z innej beczki od ilu zaczyna się wysoki facet?Niskie kobiety ciągnie do wysokich mężczyzn.
Nie chciałabym tu wydawać krzywdzących opinii, w końcu nikt nie ma wpływu na swój wzrost. Jako, że sama mam 158cm, to generalnie już facet 175 cm będzie dla mnie wysoki.A tak z innej beczki od ilu zaczyna się wysoki facet?
Absolutnie nieA jeśli już o proporcjach mowa, to nie przeszkadza wam, że tak niskie kobiety mają np za duży biust jak na swój wzrost?
Małe jest piękne:*Czy wysokim mężczyznom podobają się dużo niższe kobiety, takie 158 cm?
To zdecydowanie atutA jeśli już o proporcjach mowa, to nie przeszkadza wam, że tak niskie kobiety mają np za duży biust jak na swój wzrost?
Taa... i z tego co pomiędzy nimiDla mnie bardziej istotne jest to, czy są szczupłe i kształtne niż długie. Chociaż oczywiście kobieta nie składa się z samych nóg.
Małe jest piękne, chyba że ten wzrost jest do czegoś potrzebnyJa mam 168cm ale uważam że to niski i kurduplowaty wzrost, żałuję że nie mam wyższego np. 175cm czy np. jak moja matka ok. 180-182cm. Niestety tata kurdupel tutaj zadziałał. Jak dla mnie wysoki facet to od 185cm w górę.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Niski wzrost grupa wsparcia | Seks | 41 | ||
Niski wzrost utrudnia mi życie. | Seks | 41 | ||
A | Wzrost partnerek i partnerów | Seks | 8 | |
Niski wzrost problem załamka | Fetysze i perwersje | 72 | ||
Pytanie do dziewczyn wzrost | Sprawy kobiet | 49 |