Ale dlatego, że nie jesteś wysoki i automatycznie szukasz niskich czy dlatego, że są atrakcyjniejsze od takich 170+?Nie jestem wysoki, ale mi się podobają.
Chyba to drugie.
Nie do końca się zgodzę. Jeżeli kobieta jest wysoka to automatycznie reszta też jest "większa", przy zachowaniu proporcji. Ja na przykład wolę niższe kobiety. Przy moim 183 tak idealnie to jest około 160. Zawsze może założyć szpilki i nie będzie nadal wyższa niż ja.
Zazwyczaj wysokie kobiety mają tę przewagę nad niższymi, że mają długie nogi i to sprawia, że wyglądają na zgrabniejsze.
Co rozumiesz przez za duży? Ja osobiście lubię rozmiar od A do C. Uważam że takie rozmiary są dobre dla każdego wzrostu.A jeśli już o proporcjach mowa, to nie przeszkadza wam, że tak niskie kobiety mają np za duży biust jak na swój wzrost?
No taki powyżej f.Co rozumiesz przez za duży?
Fajnie podsumowane.A jeżeli chodzi o rozmiar do wzrostu, to też nie można powiedzieć jednoznacznie. Może być "wysoki patyczak" i fajnie będą wyglądać mniejsze piersi a moze być niższa kobieta, do której większy rozmiar będzie lepiej pasować.
To co uważamy za atrakcyjne jest bardzo subiektywne. Ja preferuję niższe kobiety z umiarkowanym biustem, ktoś inny będzie preferował wysokie kobiety z wielkimi piersiami. Ile facetów tyle ideałów piękna.Fajnie podsumowane.
Zawsze się zastanawiałam czy jak mężczyźni patrzą na niską kobietę z bardzo dużym biustem, to czy myślą sobie, że ma mega zaburzone proporcje i że to wcale atrakcyjne nie jest.
Tak, wiem. Ale akurat chciałam się spytać o ten konkretny przypadek.To co uważamy za atrakcyjne jest bardzo subiektywne. Ja preferuję niższe kobiety z umiarkowanym biustem, ktoś inny będzie preferował wysokie kobiety z wielkimi piersiami. Ile facetów tyle ideałów piękna.
Tessa, jeśli zagadnienie dotyczy Ciebie, pisz śmiało w pierwszej osobie?No taki powyżej f.
Czasami się wstydzęTessa, jeśli zagadnienie dotyczy Ciebie, pisz śmiało w pierwszej osobie?
Komentowania swojego wyglądu.Okay, ale czego?
Już tu chyba pisałam. 158/JJakiego jesteś wzrostu i jaki masz obwód w biuście w cm?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Niski wzrost grupa wsparcia | Seks | 41 | ||
Niski wzrost utrudnia mi życie. | Seks | 41 | ||
A | Wzrost partnerek i partnerów | Seks | 8 | |
Niski wzrost problem załamka | Fetysze i perwersje | 72 | ||
Pytanie do dziewczyn wzrost | Sprawy kobiet | 49 |