• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wytrysk na zdjęcia

Mężczyzna

Bartolini

Seks Praktykant
ciekawy pomysł jeszcze nie próbowałem, a może taki pomysł przetestuje....dzwonie do dziewczyny rozmawiam z nią, na telefonie wyświetla się jej twarz i wtedy spust w czasie rozmowy :) co wy na to ?

Mężczyzna

psisko

Biegły Uwodziciel
ciekawy pomysł jeszcze nie próbowałem, a może taki pomysł przetestuje....dzwonie do dziewczyny rozmawiam z nią, na telefonie wyświetla się jej twarz i wtedy spust w czasie rozmowy :) co wy na to ?
Masz dotykowy ekran, czy klawiaturę. To może być ważne w tym stosunku:unsure:

Mężczyzna

4xblah

Nowicjusz
Bawiłem się tak w ogólniaku. Drukowałem zdjęcia dziewczyn że szkoły i je zalewalem. Teraz to tylko sam seks albo masturbacja bielizna dziewczyny, takie zabawy ze zdjęciami już nie dla mnie.

Mężczyzna

CichyBi

Seks Praktykant
Ja jak byłem małolatem , spotykałem się z kumplami u ziomka w domu i paliliśmy z butli. Kumpel miał kilka dobrych lat starsza siostrę i kilka razy po tajemnie spuściłem się na jej stringi które miała w szafie i odłożyłem 😅😈

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Ja do niedawna masturbowałem się raczej do filmików.
Ale ostatnio trafiłem na fejsie na zdjęcie mojej koleżanki, na którym wyglądała dość kusząco, choć nigdy bym nie podejrzewał siebie, że mi się może podobać.
Spróbowałem zwalić do tego i... poszło szybko, nie spodziewałem się.
Od tego momentu wyszukuję zdjęcia koleżanek priv i z pracy, kadruję i po kolei kończę do ich zdjęć.
Fajne, nie miałem pojęcia, że mnie to tak może kręcić!

Mężczyzna

Husband60

Cichy Podglądacz
Ja do niedawna masturbowałem się raczej do filmików.
Ale ostatnio trafiłem na fejsie na zdjęcie mojej koleżanki, na którym wyglądała dość kusząco, choć nigdy bym nie podejrzewał siebie, że mi się może podobać.
Spróbowałem zwalić do tego i... poszło szybko, nie spodziewałem się.
Od tego momentu wyszukuję zdjęcia koleżanek priv i z pracy, kadruję i po kolei kończę do ich zdjęć.
Fajne, nie miałem pojęcia, że mnie to tak może kręcić!
Grunt to pracować z wieloma koleżankami, które coś gdzieś publikują np. z wakacji.. :) No, ale masz rację - coś w tym jest takiego.

Mężczyzna

mr13

Nowicjusz
Znacie jakąś stronę na której można przerobić fotki ubranych lasek na nagie? Najlepiej bez rejestracji.

Kobieta

aga_46

Nowicjusz
Mam pomysł.
Założyłem galerię, dzięki temu każdy może wrzucić zdjęcie swojej żony (albo siebie), bez podawania loginu z seksforum.
Dzięki temu nie da się powiązać zdjęcia z loginem, może niektórzy się wstydzą?

Strona:
Login:
seksforum@wp.pl
Hasło:
Seksforum12!!
czy tam coś sie wogóle dzieje ? :)