• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wytrysk kobiecy

Mężczyzna

czuly_kochanek

Podrywacz
Hejo,
Bardzo się tego wstydzę. Ukrywam od kilku lat i ograniczam swój orgazm przy partnerze. Podczas zabawy sama ze sobą tryskam soczkami podczas orgazmu. Mam wytrysk w pełni. Wdzydze sie tego ogromnie. Pomocy
Nie masz czego się wstydzić, wielu z nas marzy o takiej tryskającej partnerce... Sam też długo marzyłem i nie trafiałem na takie, na szczęście jedna z moich znajomych zaczęła tryskać po 12 latach próbowania. Jedyne co mogę napisać to... cudowne uczucie, gdy masz namacalny, a może bardziej nawilżalny dowód, że było jej dobrze - zaopatrzcie się tylko w winylowe prześcieradło wcześniej 😁

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Odczucie wytrysku partnerki w trakcie faktycznie nieocenione, dlamnie nalepsze jest jest w trakcie jeźdźca i to ciepło rozlewające się na podbrzuszu. Nie ma nic wspólnego z moczem, a łatwo to stwierdzić po kolorze i zapachu, po moczu w końcu materace byłyby do wymiany po 2 3 razach, a tu ani śladu po latach, tyle że wymianka do prania podkład i prześcieradełko.

Mężczyzna

Konrad_ZielonaGóra

Cichy Podglądacz
Ja mam taką fantazję aby kobieta doszła z wytryskiem i chciałbym to wypić i dostać ten wytrysk na twarz. Próbuję od dawna jej zrobić ten wytrysk i nie mogę. Nawet u seksuologa byliśmy żeby nam pomógł do tego doprowadzić i nic.

Mężczyzna

elninio1982

Nowicjusz

Rafcio30

Nowicjusz
Hejo,
Bardzo się tego wstydzę. Ukrywam od kilku lat i ograniczam swój orgazm przy partnerze. Podczas zabawy sama ze sobą tryskam soczkami podczas orgazmu. Mam wytrysk w pełni. Wdzydze sie tego ogromnie. Pomocy
Tu nie ma co pomagać kobiecy wytrysk to wspaniała chwila te dreszcze które was ogarniają i no jest mokro ale każdy facet no może prawie każdy chciał by doprowadzać kobiety do takiego

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Doskonale rozumiem bo miałam tak samo przez dłuuuuugi czas.
Porozmawiaj z facetem, że to masz, wyjaśnij na czym to polega, o ile nie wie. Niestety wielu facetów myli wytrysk z moczem :/ i zobaczysz jego reakcje. Nie wiem czy pokazywanie filmów ma sens, bo są mocno podkręcone i niejeden może się przestraszyć.

Ja do tej pory muszę podkładać pod tyłek ręcznik. Wolę "normalne" orgazmy, no ale co zrobić? :)

Mężczyzna

mythorn

Cichy Podglądacz
Doskonale rozumiem bo miałam tak samo przez dłuuuuugi czas.
Porozmawiaj z facetem, że to masz, wyjaśnij na czym to polega, o ile nie wie. Niestety wielu facetów myli wytrysk z moczem :/ i zobaczysz jego reakcje. Nie wiem czy pokazywanie filmów ma sens, bo są mocno podkręcone i niejeden może się przestraszyć.

Ja do tej pory muszę podkładać pod tyłek ręcznik. Wolę "normalne" orgazmy, no ale co zrobić? :)
Masz jakieś protipy , lub ktoś inny jak można w tym pomóc oboje z partnerką próbujemy i nam coś nie idzie