Sama poćwicz i spróbujChciałabym wiedzieć jak to zrobić....
A potem z kimś
Sama poćwicz i spróbujChciałabym wiedzieć jak to zrobić....
Może akurat za którymś razem się udaĆwiczę i ćwiczymy i nicmoże mamy słabe poradniki
Właśnie ... Liczy się dobra zabawa i przyjemnośćNo tak, bo co jak go złapiemy?![]()
To już jak kto lubiOjjjj tak, bez tego ani rusz.... powolnie i dogłębnie....
pvJa bym również chciał wiedzieć jak doprowadzić kobietę do takiej formy szczytowania. Póki co takowej nie trafiłem.
Ćwiczę i ćwiczymy i nicmoże mamy słabe poradniki
Pewnie nie wszystkim się uda ale, proponuję Tobie byś nie opróżniła przed wszystkim pęcherza, do tego lampka wina odpowiedni klimat i pójdzie. Ja tak mam i wcale nie tryskam siuśkami. A czy sam orgazm jest lepszy to sama nie wiem, nie przeceniam tego ale spektakularny na pewno.Ćwiczę i ćwiczymy i nicmoże mamy słabe poradniki
![]()
Wcale nie trzeba dogłebnieTo już jak kto lubi
Jedni lubią powolnie, inni szybko
A dogłębnie chyba wszyscy
Masz rację.Wcale nie trzeba dogłebnie
WiemMasz rację.
Jestem systematycznie polewany i dobrze mi z tym!Hejo,
Bardzo się tego wstydzę. Ukrywam od kilku lat i ograniczam swój orgazm przy partnerze. Podczas zabawy sama ze sobą tryskam soczkami podczas orgazmu. Mam wytrysk w pełni. Wdzydze sie tego ogromnie. Pomocy
Może Ty chcesz tak trysnac dla mnie ?To nie gadaj tylko bież się do roboty![]()
Zamiast ona tanczy dla mnie .... Ona tryska dla mnieMoże Ty chcesz tak trysnac dla mnie ?
Hehe a wiesz że ja też wiem?
Spóźniłeś się.Może Ty chcesz tak trysnac dla mnie ?
Ajj.. może jednak..Spóźniłeś się.![]()
Na takie propozycję to musiał byś znaleźć inne forum.Ajj.. może jednak..
Zaakceptuj to. Inaczej będziesz nie spełniona w seksie z partnerem. Pytanie - czy w ogóle próbowałaś z Nim o tym porozmawiać? Może mu się to spodoba, a jak nie to dlaczego miałabyś być ograniczona seksualnie przez Niego? (nie twierdzę że masz z Nim rozstać, wybór jest tylko i wyłącznie Twój). Ale wiedz, że kobiecy wytrysk, że to faktycznie jest kobiecy wytrysk, dowiedziono naukowo stosunkowo niedawno. Potwierdzili że Kobieta również ma gruczoły produkujące ejakulat ja ku mężczyzn i tym własnie tryska podczas orgazmu. Możesz nawet sprawdzić jaka jest różnica między moczem a ejakulatem. A tak do tej pory, większość kobiet uważała że nie trzyma moczu. Dlatego też wstrzymywały się podczas seksu, przez co nie były spełnione.Hejo,
Bardzo się tego wstydzę. Ukrywam od kilku lat i ograniczam swój orgazm przy partnerze. Podczas zabawy sama ze sobą tryskam soczkami podczas orgazmu. Mam wytrysk w pełni. Wdzydze sie tego ogromnie. Pomocy
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Squirt, kobiecy wytrysk. Lubicie doprowadzać swoje kobiety do wytrysku? | Seks | 88 | |
T | Kobiecy wytrysk... | Porady seksualne | 1 | |
S | Squirting, czyli kobiecy wytrysk | Seks | 49 | |
F | Orgazm pochwowy i kobiecy wytrysk | Seks | 12 | |
M | Nieoczekiwany przedwczesny wytrysk | Porady seksualne | 1 |