Siedzisz na SF i nie wysłałeś lasce fiuta? To tak jakbyś siedział w pubie i nie pił piwa.Nigdy nikomu na portalu tego typu nie wysłałem zdjęcia twarzy. Kutasa zresztą też nie, nie ma czego podziwiać![]()

Siedzisz na SF i nie wysłałeś lasce fiuta? To tak jakbyś siedział w pubie i nie pił piwa.Nigdy nikomu na portalu tego typu nie wysłałem zdjęcia twarzy. Kutasa zresztą też nie, nie ma czego podziwiać![]()
Gość totalny przegryw (typ z tą babką) dla mnie zawsze cuckold to oznaka bycia słabym, uległym, upodlenia i mocnego przegrywu. To tak jakbyś lizał kutasa, który na Ciebie szczał przed chwilą.A nie, czekaj, wysłałem. Ale nie sam z siebie, to była wymianaA potem ona (w sumie oni bo to para była) odesłali jej zdjęcie ze zdjęciem mojego kutasa przy twarzy i cipce. Niestety kontakt się urwał...
Spoko, ale na pewno nie będę potrzebował do szczęścia haremu sexy chicks albo miał nudne życie do tego stopnia że będę komuś partnerkę udostępniał. 20 lat wzwyż w związku i dawanie kobiety jakiemuś obwiesiowi komiczne moim zdaniem.@Shadow22 rozumiem, że nie byłeś nigdy w związku trwającym +20 lat? Stąd pewnie u Ciebie takie bezkompromisowe podejście. Pożyjesz trochę dłużej na świecie, to zmieni Ci się optyka na wiele tematów.
Taaak, ja jak byłam w Twoim wieku, to też wszystko wiedziałam z góry, teraz po kilkudziesięciu latach mogę się tylko śmiać z siebieSpoko, ale na pewno nie będę potrzebował do szczęścia haremu sexy chicks albo miał nudne życie do tego stopnia że będę komuś partnerkę udostępniał. 20 lat wzwyż w związku i dawanie kobiety jakiemuś obwiesiowi komiczne moim zdaniem.
Mam zasady po prostu. Nie dawałbym bzykać swojej partnerki innym samcom. A jakbym się tylko dowiedział o zdradzie to przekreślona na całe życie. Cuckold to słabość a co kobiety na słabość? Gardzą nią a siłę podziwiają. Moim zdaniem słusznie.Taaak, ja jak byłam w Twoim wieku, to też wszystko wiedziałam z góry, teraz po kilkudziesięciu latach mogę się tylko śmiać z siebie
A co do tematu, to w moim przypadku żaden penis jak z katalogu nie nadrobi braków w facjacie i intelekcie. Te dwie ostatnie cechy są na samym początku, a potem długo, długo nic. Penis jest dla mnie tak istotny jak palec u nogi. Praktycznie bez znaczenia.
Możesz nie wyciągać naszego PW na ogólny? Dzięki.Wolałabym, żeby facet wysyłał mi zdjęcia, gdy o nie poproszę, zamiast traktować zdjęcia kutasa jako rozpoczęcie rozmowy lub wysyla mi je w trakcie rozmowy o czymkolwiek, niezwiązanym z seksem.
Tak myślałem, że to o Ciebie chodzi, od razu mi się przypomniał nasz priv.Możesz nie wyciągać naszego PW na ogólny? Dzięki.
gdy o nie poproszę
Sraty taty. To żart był.Tak myślałem, że to o Ciebie chodzi, od razu mi się przypomniał nasz priv.
Ja nie jestem zazdrosny, to już zamknięty rozdział. Nie musisz się tłumaczyć luz.Sraty taty. To żart był.
Ja mam zablokowany priv![]()
KoniecznieLepiej skupić się na młodych.