• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wysyłanie zdjęcia twarzy zamiast kutasa - hit czy kit?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
A nie, czekaj, wysłałem. Ale nie sam z siebie, to była wymiana :) A potem ona (w sumie oni bo to para była) odesłali jej zdjęcie ze zdjęciem mojego kutasa przy twarzy i cipce. Niestety kontakt się urwał...

Mężczyzna

Shadow22

Cichy Podglądacz
A nie, czekaj, wysłałem. Ale nie sam z siebie, to była wymiana :) A potem ona (w sumie oni bo to para była) odesłali jej zdjęcie ze zdjęciem mojego kutasa przy twarzy i cipce. Niestety kontakt się urwał...
Gość totalny przegryw (typ z tą babką) dla mnie zawsze cuckold to oznaka bycia słabym, uległym, upodlenia i mocnego przegrywu. To tak jakbyś lizał kutasa, który na Ciebie szczał przed chwilą.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Masz prawo uważać, że jakbyś tak zrobił to byś się upodlił. Ale nie oceniaj tak innych, każdy ma swoje preferencje i dopóki nie ma to ŻADNEGO wpływu na nasze życie - nie nam oceniać.

Mężczyzna

Shadow22

Cichy Podglądacz
No dzk. I fakt jak nikt nikogo nie krzywdzi luz. Ale i tak imo upodlenie w chuj ja bym sobie w oczy nie potrafił spojrzeć. Tutaj zdobywasz babke a potem dajesz wybolcować jakiejś łajzie dla mnie rak i prymitywne zachowanie jak i głupota w chuj nie wspominając o obdzieraniu siebie z godności.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
@Shadow22 rozumiem, że nie byłeś nigdy w związku trwającym +20 lat? Stąd pewnie u Ciebie takie bezkompromisowe podejście. Pożyjesz trochę dłużej na świecie, to zmieni Ci się optyka na wiele tematów.

Mężczyzna

Shadow22

Cichy Podglądacz
@Shadow22 rozumiem, że nie byłeś nigdy w związku trwającym +20 lat? Stąd pewnie u Ciebie takie bezkompromisowe podejście. Pożyjesz trochę dłużej na świecie, to zmieni Ci się optyka na wiele tematów.
Spoko, ale na pewno nie będę potrzebował do szczęścia haremu sexy chicks albo miał nudne życie do tego stopnia że będę komuś partnerkę udostępniał. 20 lat wzwyż w związku i dawanie kobiety jakiemuś obwiesiowi komiczne moim zdaniem.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Spoko, ale na pewno nie będę potrzebował do szczęścia haremu sexy chicks albo miał nudne życie do tego stopnia że będę komuś partnerkę udostępniał. 20 lat wzwyż w związku i dawanie kobiety jakiemuś obwiesiowi komiczne moim zdaniem.
Taaak, ja jak byłam w Twoim wieku, to też wszystko wiedziałam z góry, teraz po kilkudziesięciu latach mogę się tylko śmiać z siebie 😆
A co do tematu, to w moim przypadku żaden penis jak z katalogu nie nadrobi braków w facjacie i intelekcie. Te dwie ostatnie cechy są na samym początku, a potem długo, długo nic. Penis jest dla mnie tak istotny jak palec u nogi. Praktycznie bez znaczenia.

Mężczyzna

Shadow22

Cichy Podglądacz
Taaak, ja jak byłam w Twoim wieku, to też wszystko wiedziałam z góry, teraz po kilkudziesięciu latach mogę się tylko śmiać z siebie 😆
A co do tematu, to w moim przypadku żaden penis jak z katalogu nie nadrobi braków w facjacie i intelekcie. Te dwie ostatnie cechy są na samym początku, a potem długo, długo nic. Penis jest dla mnie tak istotny jak palec u nogi. Praktycznie bez znaczenia.
Mam zasady po prostu. Nie dawałbym bzykać swojej partnerki innym samcom. A jakbym się tylko dowiedział o zdradzie to przekreślona na całe życie. Cuckold to słabość a co kobiety na słabość? Gardzą nią a siłę podziwiają. Moim zdaniem słusznie.