Do tego momentu spełniam wymagania, a nawet mam podobne podejście Dalej zaczynają się lekkie "schody":1) Jestem wysoka, więc On dosyć też powinien, może być ewentualnie lekko niższy niż ja, jesli mu nie przeszkadza. Mi nie, jeśli jemu nie.
2) Nie lubie tańczyć, chce, by to szanował.
3) Nie jem mięsa w tym ryb, On może, ale niech mnie nie wysmiewa itd.
4) Obawiam się, że nie urodzę dzieci i wolę zgodność w tym temacie.
5) Moze być introwertyk, jak ja...
"Poukładane w głowie" mam chyba nie do końca, a od życia niczego nie wymagam - raczej uważam, że to życie może wymagać od nas. Nie jestem też zbyt pewny siebie.ALE przy tym, żeby miał poukładane w głowie, wiedzial czego chce od życia...
No, tu akurat największa niezgodność Moje preferencje seksualne odbiegają raczej od tych typowych (co już gdzieniegdzie opisywałem), ale ochotę na to co lubię (i przy odpowiedniej osobie), miałbym pewnie z 3-4 razy dziennie, a nie tylko 3-4 razy w tygodniu6) Żeby chciał się kochać tak przynajmniej 3-4 razy w tygodniu, żeby lubił 69.
Dalej jest mniej więcej zgodność, z drobnymi zastrzeżeniami:
Czy pod sformułowanie "ma pracę" podlega np. sytuacja, gdy jest przedsiębiorcą i raz ma dochód 3000 zł, a raz stratę 1000 zł? Albo gdy ma szczęście i posiada wystarczający majątek, by nie musieć pracować? Albo gdy żyje skromnie i wystarcza mu dorywcza prawa przez internet bez umowy? Albo gdy wyjeżdża sobie na 4 miesiące w roku zarobić porządnie do Anglii, a w Polsce żyje przez pozostałe 8 miesięcy leżąc na hamaku i popijając drinki? Albo gdy przez wiele lat świetnie mu się wiedzie, a nagle straci pracę?7) Żeby chodził ze mną na spacery.
8) Niech coś czyta, coś robi ze sobą w wolnym casie, ale nie same gry komputerowe;-/
9) Kocham schludną odzież, czyste ciało i piękne męskie perfumy.
10)Niech mi daje pobyć czasem samej.
11) Niech ma pracę i będzie finansowo samowystarczalny bez brania od kogoś co chwile.
12) Nie może byc emcojonalnie, psychologicznie, finansowo, mieszkaniowo ani w żaden inny sposób zalezny od matki, bo nie zniosę.
13) Oddany i wierny, kochający.
14) Niech nie oczekuję, że będę po nim sprzatac, musi być pomocny trochę.
Aha, no i nie przywiązuję wagi do zapachu ani marki perfum czy ubrań.
Za to kota też bym chętnie przygarnął