• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wykorzystywanie słodyczy podczas gry wstępnej

wstydliwa20

Nowicjusz
Bonsai napisał:
wstydliwa do srodka cipki ofkorz.
domyślilam się :D ale.. wow.. tego to sobie nawet wyorazić nie mogę :p ciekawe jak to jest, w sumie fajna sprawa.. potem mężczyzna może wejść do środka i się mocno zdziwi jak takie przytulne, mięciutkie i cieplutkie miejsce zmieniło się w lodówę :p

tylko_ja17

Seks Praktykant
ojojojoj, i jeszcze biedny ptaszek sie skurczy z zimna, oj <glaszcze> ;)

lod, hm... chyba to wyprobuje w masturbacji :) a czy to nie jest szkodliwe? :p

wstydliwa20

Nowicjusz
tylko_ja17 napisał:
ojojojoj, i jeszcze biedny ptaszek sie skurczy z zimna, oj <glaszcze> ;)

Hehe no niby powinien się skurczyć, ale spróbuj po kąpieli (gdy nie będzie warunków do gorącej) wytrzeć swojego mężczyznę ręcznikiem :D Lekko się zdziwiłam i mój ukochany też gdy zauważyliśmy jak jego ptaszek stał na baczność :)

tylko_ja17 napisał:
lod, hm... chyba to wyprobuje w masturbacji :) a czy to nie jest szkodliwe? :p

Wiem jedno, wkładanie czegokolwiek cholernie zimnego do środka raczej boli niż sprawia przyjemność, więc nie polecam.

kira

Seks Praktykant
marzy mi sie np, ze obleje dziewczyny brzuch i moze inne czesci ciala tez sokami z arbuza. i kawalki go rozrzuce tak bez ladu. i bede to wszystko z niej zjadal, zlizywal :) chociaz tez chcialbym w druga strone ^^

raz tak zrobilem, ze wzialem kawalek czekolady do ust, az sie rozpusci i nanosilem to na piersi z ust. cale piersi umazane czekolada :) pozniej zaczalem je calowac i po chwili lizac :)

kira

Seks Praktykant
moga :p ale lepiej chyba jak bez wlosow, no nie? :p a moze...czekoladowa laseczka? :twisted:

edit: chodzi cos w stylu laski takie lukrowe, czerwono-biale :p xD

kira

Seks Praktykant
nie no... przeciez chyba ktos nie bedzie sobie np bitej smietany wciskal w dziurke :p jak sie nalozy/posmaruje na wierzch to nic sie nie stanie :)

anonimowyru

Cichy Podglądacz
do zabaw najlepszy jest sos czekoladowy:)
A czemu sos czekoladowy lepszy niż polewa czekoladowa? Czy to nie jest przypadkiem to samo? :p Wybaczcie, że się tak dopytuję, ale moja dziewczyna bardzo lubi czekoladę we wszystkich formach i chciałem jej zrobić niespodziankę, a poza tym sam też się już jakoś tak strasznie nakręciłem na ten pomysł i myśl jak to by miała zlizywać ze mnie tą czekoladę ^^.

Mal89

Cichy Podglądacz
jak ktoś lubi czekoladę to w każdej formie będzie przyjemna natomiast bita śmietana wydaje mi się trochę oklepana

Ciekavox

Cichy Podglądacz
Polecam zimny jogurt :)
1. Smaków do wyboru bez liku
2. Partnerka zlizująca z apetytem go z wiadomego narządu to widok bezcenny
3. Zimny jogurt kontra gorące usta + wizualne doznania baaaaardzo kręcą. Przynajmniej mnie. ;)