• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wykorzystywanie słodyczy podczas gry wstępnej

mo_no

Cichy Podglądacz
witam. mam pytanie... czy ktos juz kiedys probowal wykorzystac podczas gry wstepnej jakies slodkosci lub cos w tym stylu? kiedys z moja dziewczyna wykorzystalismy polewe czekoladowa i musze przyznac ze calkiem ciekawe doznanie.... a czego wy uzywacie?

konrad1

Cichy Podglądacz
tu akurat jest duże pole możliwości: ja używałem czekolady, truskawek, wiśni (wcześniej z nich wyciagnołem pestki) i bitej śmietany.
to co chiałem ale nie zrealizowane miód - może być interesujące jest lepki wiec np sutki trzeba by intensywniue sasać :) mniam.

A pozatym proponuje obejrzeć ten film 9 i pół tyg oraz także jego parodię (w małym fragmencie) hot shot - nie wiadomo co kogą zakreci.

ParadoX

Cichy Podglądacz
Bita śmietana i inne słodkości podczas zabaw erotycznych

hmmm
pytanie...
czy lubicie używać jakiś słodkości do wspólnej zabawy ??
i czy wedlug was jest to podniecajace??
czego warto uzyc?? (bo zbliza sie u mnie moment ze bedzie trzeba wszystkiego posmakowac :p ) co sadzicie o bitej smietanie??

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
W moim przypadku kiedyś wystąpił jogurt... Ale to przez przypadek... Trochę poleciało mi na rękę z mojej winy... Reszta została na mnie delikatnie wylana... Aahhhhh... :p

Fajnie fajnie... :)

Manveru

Podrywacz
Jeśli jest w postaci zmielonego warzywa bez wspomagaczy, to raczej nie powinien.

A tak z ciekawości - czy to nie brzmiało jak ironia?

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Jasne że tak ale skoro podniosły się głosy to czemu miałem się nie dołączyć z moim pytaniem? Ciekawość jest moim drógim imieniemwięc nie mogłem sobie odpuścić 8)

asd

Cichy Podglądacz
to byla ironia ;] mam nadzieje ze nikt nie proponowal swojej partnerce/partnerowi smarowania sie chrzanem

tylko_ja17

Seks Praktykant
MY nigdy nie eksperymentowalismy z jedzeniem, ale lubie, kiedy spadaja na mnie jakies okruszki i On je zlizuje ze mnie ;) Mmm, juz mam przed oczyma te przyjemna wizje: sok/itp na moim brzuchu i Jego slad jezyka od szyi po majteczki :)