Na tym polega cala istota Glory Hole, czyz nie?Glory Hole bez widoku na partnerkę nie wydaje mi się szczególnie podniecający
Na tym polega cala istota Glory Hole, czyz nie?Glory Hole bez widoku na partnerkę nie wydaje mi się szczególnie podniecający
Tak Nie jest jednak dla wszystkichNa tym polega cala istota Glory Hole, czyz nie?
Ta, chyba że masturbacja lub naszą ręką?Kobiece usta i cipka są niezastapywalne
Nic, ogólnie Jacek wszystkich uświadomił że walenie konia jest lepsze i przyjemniejsze dla Was facetów, to chyba tyle.Co tu się odpi....
Powiedz Jackowi, on kocha ręczny, najlepiej swój, macie wspólne tematy może żonka w ogóle zaciągnie ręczny, zamiast seksu, spróbuj może będziesz szczęściarzem i razem, Ty i jej/ twoja ręka już na zawsze będziecie sypiać razem, i nie będziesz musiał do pochwy się pchać, Jacek doradzi, ale ręki bym mu nie podawałaKilka razy uprawiałem z żoną seks podczas okresu, ale to była jej inicjatywa i raczej jej się nie podobało. Natomiast raczej zawsze w trakcie tych dni zrobi mi loda albo przynajmniej zaciągnie ręczny.
Szczęściarz , przynajmniej nie musisz forsować się do seksu, eh oby więcej takich szczęściarzy, a wszyscy w końcu będą tylko ze swoją ręką, Jak Jacek i jego miłość do ręki. Życzę wam wszystkim byście już nie mogli uprawiać seksu, życzę Wam tego szczęścia z całego serduszka szczerzeKaji, moja zona ma od kilku lat neuralgię nerwu kulszowego. nie mogę jej nawet dotknąć.....To celem poszerzenia Twojej wiedzy, a może i spectrum przemyśleń
Widzisz, i jakoś z tym żyjesz. Widocznie żadna strataKaji, moja zona ma od kilku lat neuralgię nerwu kulszowego. nie mogę jej nawet dotknąć.....To celem poszerzenia Twojej wiedzy, a może i spectrum przemyśleń
Dzieki za wsparcie.......spectrum empatii juz chyba nie jestes w stanie poszerzyć, ale ja nie zycze Ci niczegoWidzisz, i jakoś z tym żyjesz. Widocznie żadna strata
Po co współczucie gdy dostałeś dar od losu, Jacek byłby w niebie. (Ze swoimi rękami rzecz jasna) cieszę się że jako nieliczny nie musisz uprawiac seksu, nie sądzę by współczucie było Ci potrzebne ( przypomnij sobie urocze chwilę ze swoją ręką i zaraz smutek odejdzieDzieki za wsparcie.......spectrum empatii juz chyba nie jestes w stanie poszerzyć, ale ja nie zycze Ci niczego
Wierzę, w końcu mówię w waszym języku i rozumiem mężczyznI tak Cię lubię
Ewidentnie nie rozumiesz. Ani mężczyzn, ani naszego języka.Wierzę, w końcu mówię w waszym języku i rozumiem mężczyzn
Dokładnie, za to słyszę dobrze i widzę co mówicie. Może wreszcie kobiety zrozumieją, że nie zasługujecie na nasze cip. Zostańcie z rękami, jak JacekEwidentnie nie rozumiesz. Ani mężczyzn, ani naszego języka.
Czyżby twój facet wolał rękę od ciebie? Jprl kobieto…Dokładnie, za to słyszę dobrze i widzę co mówicie. Może wreszcie kobiety zrozumieją, że nie zasługujecie na nasze cip. Zostańcie z rękami, jak Jacek
Żadna ręka nie zastąpi prawdziwej kobiety, może być tylko jej marną namiastką a i to jest chyba jasne dla każdego, że to nie jest to samo.Dokładnie, za to słyszę dobrze i widzę co mówicie. Może wreszcie kobiety zrozumieją, że nie zasługujecie na nasze cip. Zostańcie z rękami, jak Jacek
Ale daj spokój, po co te ściemy. Nie twierdzę że daceci wola rękę od seksu( oprócz Jacka) ale że jest im fizycznie przyjemniej. Spytaj siebie gdzie szybciej dojdziesz, z ręką czy w pochwie, i dlaczego się masturbujesz ,pomimo że masz cip.kę. myślę że już dotarłoCzyżby twój facet wolał rękę od ciebie? Jprl kobieto…
Lubię to pszczele gadanie. Nie obchodzi mnie czy ręka zastąpi kobietę, ważne że fizycznie i technicznie ręka jest lepsza od pochwy, nikt nie mówi o całej kobiecie, więc daruj sobie. "Nie zastąpi kobiety"- to jedyne co możecie w tej sprawie powiedzieć by nie mówić" w pochwie przyjemniej"- bo musielibyście kłamać, więc daruj sobie proszę tę słabą gadkę i zostańcie z ręka a na pochwe i tak nie zaslugujecie.Żadna ręka nie zastąpi prawdziwej kobiety, może być tylko jej marną namiastką a i to jest chyba jasne dla każdego, że to nie jest to samo.
Mówisz o waszych cipach. Nie chcę zasługiwać na nie, a już na pewno nie na wszystkie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Dlaczego tak się dzieje? | Opowiadania erotyczne | 2 | |
Ciągle mi się chce ! | Seks | 9 | ||
K | Obijanie się jaj o cipkę | Seks | 11 | |
E | Kobieta kończy się na 60 kg | Seks fotki i filmy | 14 | |
Facet zaczyna się od 180 cm | Seks fotki i filmy | 141 |