Panowie i Panie!
Opowiadajcie czy macie też taką wrażliwość po orgazmie.. Bo ja mam taką, że gdy będę dalej stymulować łechtaczkę to normalnie skaczę i się "wierzgam"
<3. Taaaak, pacnięcie w klatę. Później ona kładzie przedramię na twarz, odgarnia spocone włosy i próbuje wyrównać oddech. No nie ma nic piękniejszego....
Żona ma tak samo.
Ja po orgazmie, jeżeli partnerka jeszcze nie doszła, mogę dalej penetrować z 5-10 minut (zanim opadnie), ale nie daje mi to wtedy żadnej przyjemności.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.