Ktoś doświadczył osobiście? Może historie usłyszane? Wszystko co związane z weselami połączone z podtekstem erotycznym.
Moja zona nie wytrzymała i powiedziała, że zaraz kończy to wyjdziemy.
No niech ci bedzie, ze tylko szyła i szyła i nic wiecej w tych majtkach nie szukała...A wierzcie, kobita tylko gacie szyła, do niczego nie doszło... heheh
To se facet pomacał pod pretekstem ratowania cnoty cycka-uciekinieraFacet zrobił ogromne oczy przestał tańczyć i chyba chcąc ratować sytuację chwycił ją i próbował włożyć pod spód.
Owszem sytuacja go przerosła i nie był na to zupełnie przygotowany. Filmu z wesela nie widziałam więc nie wiemTo se facet pomacał pod pretekstem ratowania cnoty cycka-uciekiniera
No wspołczuje sytuacji.. choc kamerzysta pewnie sie zagotował jak montował weselny filmik
wiesz, pogłaskała, pokiziała, ale ja najebany, ona też nie trzeźwa więc nic nie montowaliśmy, doszliśmy do wniosku, że rano nadrobimy...Niezła przygoda, brzmi jak jakis dowcip sytuacyjny
I tak sie zostaje gwiazdami wesela o ktorych bedzie sie opowiadało na kolejnych imprezach
No niech ci bedzie, ze tylko szyła i szyła i nic wiecej w tych majtkach nie szukała...
Ja tylko pociągnąłna innym weselu tańczymy z żoną na ocepinach i było takie zadanie, że partner zdejmował partnerce jakąś część ubrania i każda część garderoby była inaczej punktowana. żona miała długą suknię do kostek więc podszedłem do niej, ściągnąłem jej stringi i schowałem do kieszeni marynarki. Muzyka ucichła i zaczęło się liczenia pkt. wszyscy panowie zaczęli wyciągać buty, rajstopy. Ja na końcu wyciągnąłem z marynarki czarne stringi a wodzirej mówi, że on to nie jest przekonany czy ja napewno zdobyłem ten fant w zabawie czy nie przy
wiesz, pogłaskała, pokiziała, ale ja najebany, ona też nie trzeźwa więc nic nie montowaliśmy, doszliśmy do wniosku, że rano nadrobimy...
DobreJa tylko pociągnął
Teraz w dobie pandemi, takie historie są tylko wspomnieniemJa miałem jedną kiedyś dawno. Na weselu w tańcu pękły mi gacie, żona załatwiła nitkę i poszliśmy do kabiny do kibla szyć. Nagle ktoś zaczyna pukać w kabinę to ja mówię, że zaraz. Żona szyje dalej. Znowu ktoś łomocze i mówi, że musi. Moja zona nie wytrzymała i powiedziała, że zaraz kończy to wyjdziemy. Kurwa siedzieliśmy w tej kabinie jeszcze kilka minut, ale już nikt jakoś dziwnie nie pukał. Tylko jak wychodziliśmy z kabiny to stało kilku weselników zaciekawionych. Potem jakoś się na nas dziwnie niektórzy patrzyli. Kilka razy dostałem gratulacje za odwagę... A wierzcie, kobita tylko gacie szyła, do niczego nie doszło... heheh
Na sali dużo rozmawiali ten który mnie dotykał cały czas gestykulował i pokazywał palcem w moim kierunku więc generalnie domyślam się że znacznie tą historie ubarwił. Następnie w moich okolicach pojawił się nowy adorator , gapił się na mnie jednak gdy ja patrzyłam na niego to unikał konfrontacji wzrokowej . Widać że jest nieśmiały, trochę informacji zasięgnęłam o nim na szybko, w normalnych warunkach nigdy by nie zdobył się na odwagę aby porozmawiać. Patrzył tak na mnie cały czas. Później przywykłam do tego i nie zwracałam na niego uwagi. Niespodziewanie poprosił mnie do tańca brzmiało to coś w stylu " no chodź" ten taniec w jego wykonaniu to były takie rytmiczne powtarzalne podskoki chyba nawet nie byłam mu na tym parkiecie potrzebna.Opowiadaj dalej
Pewne osoby reagują w naprawdę dziwny sposób na takie sytuacjeCiekawa historia widać ze facet był bardzo mało śmiały i musiał mieć sporo problemów ze nie próbował cię jakoś podejść
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Wpadki z fotkami dziewczyny | Fantazje erotyczne | 19 | |
A | Wpadki z piersiami | Seks | 1 | |
E | Wpadki podczas seksu (nie chodzi o ciążę) ;) | Seks | 59 |